HÜRRİYET DESTAN YAZDI ERDOĞAN'A BAŞKALDIRDI

HÜRRİYET DESTAN YAZDI ERDOĞAN'A BAŞKALDIRDI

2 Gündür miting meydanlarında Cumhurbaşkanı ve Başbakan tarafından linç edilen Hürriyet gazetesi Başyazı ile Erdoğan ve Davutoğlu'na hitaben inanılmaz bir yazı kaleme aldı.

Mısır'ın Askeri darbe arkasından hapse atılarak yargılanan ve idma cezası verilen Eski Cumhurbaşkanı Muhammet Mursi'nin haber manşetini gerekçe gösrerek Hürriyet gazetesi ve Doğan Gurubuna ağır hakaret ve göndermelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na hitaben açık açık bir baş yazı kaleme alan Hürriyet Gazetesi büyük bir cesaret örneği gösterdi.

YAYIN YÖNETMENİMİZ CUMA HİKMET'İN "HÜRRİYET VE ÖTEKİLER" BAŞLIKLI YAZISI İÇİN

DESTAN YAZDI

İçeriğinin her kelimesinde korkusuz bir duruş sergiliyen Hürriyet Gazetesinin başına ne geleceği bilinmez ama bu duruşu ile siyasi tarihin geleceğine, "gazeteciliği temel etik ve ahlakına uyan bir şekilde" geçeceği muhakaktır. 

HABERARTI TÜRK HÜRRİYET İLE BERABERDİR

Gördüğü haksız muameleye karşı, Türk Gazeteciliğin destanını korkmadan yazan Hürriyet gazetesi ve Doğan yayın gurubu ile her daim beraber olduğumuzu ilk ilan eden olmak istiyoruz. İşte Hürriyet Gazetesinin yazdığı korkusuz başyazı.

İŞTE HÜRRİYETİ'İN YARINKİ BASILI NÜSHASINDA YER ALAN O YAZI

hurriyet-1.jpg

 

 

hurriyet.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı