Hırsızlar Tbmm lojmanlarını yol geçen hanı, yaptı !!

Hırsızlar Tbmm lojmanlarını yol geçen hanı, yaptı !!

Türkiye Büyük Millet Meclisi personelinin ikamet ettiği Dikmen İlker mahallesinde ki lojmanlara 2 gün ara ile hırsız girdi.

2 gün ara ile hırsız girdi

TBMM'de çalışan personelin ikamet ettiği Dikmen/ İlker mahallesinde bulunan ve daha önce de çatı yangınıyla gündeme gelen lojmanlara 2 gün ara ile hırsız girdi. 
Meclis personelinin verdiği bilgiye göre lojmanların 6-15-16 ve 19 numaralı bloklarında bulunan dairelere 24 – 26 nisan 2013 tarihleri arasında, 12.00 ile 14.00 saatleri arasında kapı kilidinin göbekleri sökülerek hırsız girdi. Hırsızlar, girdikleri dairelerden ziynet eşyası, bilgisayar, cep telefonları ve bir çok değerli eşya çaldılar.

Güvenlik kamerası yok

Hırsızlık maduru meclis personeli, lojman yönetimine başvurarak zararlarının nasıl karşılanacağını, güvenlikten sorumlu şirketin umarsızlığını, savcılık tarafından çağrılmadıklarını, güvenlik kameralarının olmadığını, şirket yönetiminin bir geçmiş olsun dahi demediklerini ve olayla ilgili çalışmaların yetersiz olduğunu dile getirdiler.

Hala bir sonuç alınamadı

Madur olan personel, lojman yönetimi," siz dilekçenizi yazın, gerekirse biz güvenlik şirketi ile sözleşmeyi feshederiz" dediklerini ama hala bir sonuç alınamadığını ve aynı güvenlik şirketinin görev yaptığını, zararlarının karşılanıp karşılanmayacağı konusunda da kendilerine bilgilendirme yapılmadığını söylediler.