HHP GENEL BAŞKANI; KASETLER ÇIKACAK BOMBALAR PATLAYACAK

HHP GENEL BAŞKANI; KASETLER ÇIKACAK BOMBALAR PATLAYACAK

"İran ajanlarını içeri sokmuş, bu paraya hasta olan, maddeye dayanamayan adamlara para vermiş. Kamera yapmış onlara bir de hanımlar yapmış. Daha o kameralar o filmler meydana çıkmadı. Bu seçim üzeri çıkabilir. Bomba patlayabilir"

HAK ve Hakikat Partisi Genel Başkanı Dursun Güneş, bakanların karıştığı yolsuzluk iddiasını İran'ın uyguladığını iddia ederek "İran ajanlarını içeri sokmuş, bu paraya hasta olan, maddeye dayanamayan adamlara para vermiş. Kamera yapmış onlara bir de hanımlar yapmış. Daha o kameralar o filmler meydana çıkmadı. Bu seçim üzeri çıkabilir. Bomba patlayabilir" dedi.

İNANILMAZ İDDİALAR

HHP Genel Başkanı Dursun Güneş ve partililer merkez Yakutiye ilçesindeki Ye Gör Cağ Kebap Salonu'nda bugün bir basın toplantısı düzenledi. İslam aleminin yeni yılını kutlayan Dursun Güneş, 2015'in dönüm noktası olması temennisinde bulundu. HHP'nin Osmanlı İmparatorluğu kurmaya hazırlandığını iddia eden Güneş hedeflerinin Osmanlı gibi Viyana ve Çin Seddi olduğunu bildirdi. Konuşması sıkça tekbirlerle kesilen Güneş, işadamı Reza Zarrab ve bakanların karıştığı yolsuzluk olaylarından söz ederken şunları söyledi:

"Patriotların Türkiye'ye gelmesi ve İran'a karşı tavır alınması sonucu yolsuzluk projesi başlatılmıştır. İran ajanlarını içeri sokmuş, bu paraya hasta olan, maddeye dayanamayan adamlara para vermiş. Kamera yapmış onlara bir de hanımlar yapmış. Daha o kameralar o filmler meydana çıkmadı. Bu seçim üzeri çıkabilir. Bomba patlayabilir. Ondan sonra İran ile savaş nasıl olurmuş, bunu görsün Türkiye. Hırsızları tutan emniyetin burada suçu ne? Yolsuzluk olayı satılmış insanların İran'a da satıldığının bir belgesidir."

"FENERBAHÇE'YE AYRI BİR KANUN, FALANA AYRI KANUN YOK"

Anayasayı değiştireceklerini, kanunun karşısında cumhurbaşkanı ile işçinin aynı mahkemede yargılanacağını söyleyen Dursun Güneş "Hak ve Hakikat Partisi anayasayı şekillendirecek. Türkiye'nin mozaiğine göre güzel bir şekil alacak ve bozulmayacak. Günde 99 tane kanun çıkarmayacak üst üste. Fenerbahçe'ye ayrı bir kanun falancaya ayrı bir kanun yok. PKK'ya, kendi adamına, fakire ayrı bir kanun yapmayacak. Koyduğu kanunun karşısında reisicumhur da bir işçi de aynı mahkemeyi görecek, Fatih Sultan gibi" diye konuştu.

"IŞİD TERÖR ÖRGÜTÜ DEĞİL"

IŞİD'in bir terör örgütü olmadığını savunan Dursun Güneş, "IŞİD, sana göre terör örgütü olabilir ama bana göre terör örgütü değildir. IŞİD kendi halkını savunan bir halk hareketine dönüşmüştür. Ülkesine ihanet edenlerin hesabını sormaya çalışıyor. Saray ile ilgili olarak ben şunu görüyorum. Biz başkanlık sistemini getireceğiz. Böyle şatafata gerek yok diyoruz ama oraya bir halifeyi düşünürseniz belki onun için bilmeyerek hazırlanmış bir saray olabilir. Ama biz israfın her türlüsüne karşıyız" dedi.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Kaynak:Haber Kaynağı