HENÜZ iPHONE 6 PLUS ALMADIYSANIZ OKUYUN

HENÜZ iPHONE 6 PLUS ALMADIYSANIZ OKUYUN

Unbox Therapy adlı bir video blog sitesinde "bilim adına" iPhone 6 Plus'ın bükülme testine sokulduğu bir video yayınlandı.

Salı günü bazı teknoloji bloglarında Apple'ın yeni iPhone 6 Plus telefonuyla ilgili şikayetler yazıldı. Haberlere göre iPhone 6 Plus kullanıcıları telefonun pantolon cebine konulduğunda büküldüğünden şikayetçi. Teknoloji devi Apple'nin sadece son 2 gün içerisinde 10 milyon adet sattığını açıkladığı son versiyon iPhone 6'dan yoğun şikayetler gelmeye başladı.WSJ'de yer alan haberde şikayetlerin cihazın bükülmesi olarak duyuruldu. İşte ayrıntılar

BÜKÜLÜYOR

Haberlerin ardından Unbox Therapy adlı bir video blog sitesinde "bilim adına" iPhone 6 Plus'ın bükülme testine sokulduğu bir video yayınlandı. 4.5 dakikalık videoda sunucu Lewis Hilsenteger cihaza elleriyle baskı uyguladıktan sonra daha büyük ekranlı iPhone 6 Plus'ın büküldüğü ortaya çıktı.

"Talihsiz bir durum ancak telefonu ellerimle dahi ciddi oranda bükebiliyorum," diyen Hilsenteger, "Sonuç olarak bu bir alüminyum telefon ve benim yaptığım gibi bastırdığınızda bükülecek. Bu cihazın sahibiyseniz sanırım almak istediğiniz bilgi bu değildi," ifadesini kullandı.

APPLE'DEN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Henüz konuyla ilgili yorum çağrılarını cevaplamayan Apple'dan bir açıklama bekleniyor. Bu haberin Apple'ın çok ses getiren yeni iPhone'larının satışları üzerinde herhangi bir etkisinin olup olmayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Belki de şirket, müşterileri telefonu pantolon ceplerine koymamaları konusunda uyarmak durumunda kalabilir.