Hem G.Saray'ı hem de F.Bahçe'yi reddetti

Hem G.Saray'ı hem de F.Bahçe'yi reddetti

Sercan Sararer’in babası Cengiz Sararer, oğlunun 1 yıl daha Almanya Ligi’nde oynama hayalinin olduğunu açıkladı.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Sercan Sararer, 1 yıl daha Bundesliga’da kalmak istiyor. Sezon sonunda Fürth ile olan sözleşmesi sona erecek olan ve transferde çok daha rahat hareket edeceğini düşünen Sercan, kulübünün tüm baskısına rağmen takımında kalmayı kafasına koydu.

Takımda kalmak istiyor

Sezon sonunda bitecek olan sözleşmesinden dolayı bonservisini cebine koyarak çok daha fazla kazanç elde edeceğini düşünen milli futbolcu, Fürth başkanı Hack ile yaptığı görüşmede sezon sonuna kadar takımda kalmak istediğini dile getirdi.

Fürth menajeri Rouven Schröder ise, takımın Antalya kampında yaptığı açıklamada Sercan için gelecek olan tekliflere açık olduklarının sinyalini verdi.

Çeşitli teklifler oldu

Baba Sararer ise menajerler aracılığıyla F.Bahçe’den teklif aldıklarını açıkladı. Hiçbir takımla resmi bir görüşme yapmadıklarını ancak menajerler aracılığıyla kendilerine sarı lacivertlilerden teklif geldiğini ifade eden Cengiz Sararer, “Sercan’ı büyük takımların istemesi gurur verici. Ama oğlumun 1 yıl Bundesliga’da oynama hayali var. Bunu gerçekleştiriyor” diye konuştu.