HELEN FLANAGAN BÖYLE KAPAK OLDU

HELEN FLANAGAN BÖYLE KAPAK OLDU

HAFTALIK erkek dergisi Nuts’ın bikininin tarihine ayırdığı son sayısında oyuncu Helen Flanagan kapak oldu.Nuts ITV televizyonunun en çok izlenen dizil...

HAFTALIK erkek dergisi Nuts’ın bikininin tarihine ayırdığı son sayısında oyuncu Helen Flanagan kapak oldu.

Nuts ITV televizyonunun en çok izlenen dizilerinden Coronation Street’te 12 yıl rol aldıktan sonra ayrılan seksi artist Helen Flanagan’ın Dubai’de bronzlaştıktan sonra çektirdiği seksi kareleri kapak konusu yaptı. Yıldızın bikinili karelerini yayınlayan dergi, bikininin tarihindeki şu 13 bilgilere dikkat çekti:

* Dünyanın en pahalı mayosu: 30 milyon sterlinlik 2006 yılında Susan Rosen’in tasarımını yaptığı 15 elmas taşıyla donatılmış bikini. Bu bikiniyi Molly Sims Sports Illustrated Mayo sayısı için giydi. * En eski bikini: M.Ö. 1600 yılına ait Minoan resimlerinde görüldü. 1960 yılının klasik bikinileri en eski bikinileri andırıyor. * Eleştirmenler bayılıyor: Bikini çıkar çıkmaz “Annesinin ilk ismi hariç bir kızda herşeyi ortaya koyuyor” yorumu yapıldı. * Çıplak modeller: Louis Reard modern bikinisini 1945 yılında hazırladı. Hiçbir Parisli model bikiniyi giymek istemeyince Louis Reard çıplak bir dansözü kullanmak zorunda kaldı. * Şişirilen göğüsler: 1950’lerde göğüsleri noktalı şişirilebilen mayolar modaydı. * 1907 yılında Avusturalyalı yuzücü Annette Kellerman Boston’da kollarını ve bacaklarını gösteren tek parça mayo giydi diye teşhircilikten tutuklandı. * Dünyanın en büyük bikini fotoğraf çekimi: 25 Eylül 2001’de Sydney’de 1,010 bikini giyen kadın toplandı. * İki parça ve çorap: 1900 yıllarının başında birçok Amerikan şehrinde yasalar mayolu kadınların çorap giymesini şart koştu * Çin, dünyada en çok bikini üreten ülke. Üretilen bikinilerin yüzde 70’ini Çin gönderiyor. * 2005 yılında Amerikalı kadınlar iki parça mayo ve bikini için 1.4 milyar dolar harcadı. * Seksi alışveriş: bir mağaza anketine göre kadınlar üzerlerinde mayo denemektense banyo temizlemeyi, bir satıcının telefonuna yanıt vermeyi, çamaşır yıkamayı, arabalarını servise götürmeyi tercih ediyor. * Kalçam büyük görülüyor mu? Dört kadından biri mayonun üzerlerinde iyi durup durmadığı görüşüne güvenmiyor. * Monokini: 1964 yılında monokini çıktığında Sovyetler Birliği “Barbarlık” yorumunu yapmış, Vatikan gazetesi “Ahlakı negatif etkiliyor” diye yazmıştı.

 

HELEN FLANAGAN BÖYLE KAPAK OLDU

HELEN FLANAGAN BÖYLE KAPAK OLDU

HELEN FLANAGAN BÖYLE KAPAK OLDU

HELEN FLANAGAN BÖYLE KAPAK OLDU

Kaynak:Haber Kaynağı