HEDEF 2023

İran'daki ayaklanmayı, devrim muhafızları kırarak, dökerek, öldürerek bastırmaya çalışıyor.
Devrim muhafızları demek, genelde vasıfsız olup herkes tarafından kolay satın alınan kimliksiz, kişilerden oluşturulmuş İktidar yanlısı ordu demek.

İran'dan sonra,Höh ve Sadat denilen örgütlerin kurulmasıyla, artık bizim de İslami devrim muhafızlarımız var. Bu sinyal, yıllar öncesinden verilmişti 
Hatırlayalım. Erdoğan'ın hani şu sembolik olarak kendi koltuğuna oturttuğu çocuk aracılığıyla verdiği mesajı hatırlayalım.
Ne demişti; "Artık bu koltuk senindir. İstediğini asar, istediğini kesebilirsin."

Nitekim yıllar içinde Feto terör örgütüyle beraber kurduğu özel mahkemelerde çıkarılan yasalarla teröristten tanık, tanıktan sanık yaratmıştı.

Bugün; "Feto bir terör örgütüdür," diye veryansın ettiğine bakmayınız. Oy kullanmak için ölüleri bile mezardan beraber kaldırdıkları Feto, dünkü gücünden hiç bir şey kaybetmedi.
O dönem, Genel kurmay başkanı İlker Başbuğ, damgalananlardan sadece biriydi.
Daha sonraki yıllarda Işid ve benzeri radikal kökten dinci örgütler, sadece Suriye'de değil, Türkiye'nin dört bir yanında Türk halkını alenen tehdit etmişti.

Açıktan kendisinin dile getiremediklerini, örgütler aracılığıyla dile getiriyordu sanki.
Bu örgütleri kullanarak sindirmeye çalıştı toplumu.
Işid, belirli noktalarda müritleriyle bayram namazı kılarken, yine tek bir tepki gelmedi iktidardan.
Hatta Suriye'de Esad'a karşı savaşan kelleci ciğerci, küçücük kız çocuklarını insan pazarlarında satan örgütler, en teşkilatlı hastanelerimizde tedavi edildi.

Peki, Höh- Sadat denilen örgütlerin Işid den ne farkı var?

"Öl de ölürüz- Vur de vururuz," ruhuna sahip olanlar, bu ülkeyi cehenneme sürükler mi, sürüklemez mi, 15 temmuz darbe girişiminde bunu çok daha net gördük.
"Sizi tatbikata götürüyoruz," denilip her şeyden habersiz çocuk askerlerin, durumu öğrendikten sonra teslim olmalarına rağmen sakalı sarkık, cani ruhlu cübbeliler tarafından katledilişini de hatırlayalım!

"Hedef 2023" deyip duruyor ya, Şeriat kanunlarının tamamen hayata geçirildiği tarih hayalidir bu.

Yani anlayacağınız,  9 yaşında kız çocuğunu pis nefsinin kurbanı yapmak isteyenler, aynı kız çocuğunu recm taşlayarak öldürme hakkını da kendilerinde bulacak bir yetkinlik kazanmaktır, 2023. 

Önceki ve Sonraki Yazılar