Haydi Ankara Sıra Sende

Haydi Ankara Sıra Sende

Taksim’deki Gezi Parkı yıkımı ve ağaçların sökülüp AVM yapılacak olmasını protesto eden gruba Ankaralılar bugün saat 19 da Kuğulu Parkta toplanarak destek verecek.

Taksim’deki Gezi Parkı’nda parkın yıkılması, ağaçların sökülüp araziye AVM yapılacak olmasını protesto eden gruba Ankaralılar da destek verecek.

 

Konu ile ilgili aradığımız Çankaya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden aldığımız bilgiye göre toplantıyla ilgili davetiye CHP Çankaya İlçe Teşkilatından gelmiş. 

19.00’da Kuğulu Park’ta gerçekleştirilecek olan destek toplantısını CHP İl Başkanlığı ve CHP Çankaya İlçe Başkanlığının organize ettiğini ve Çankaya Belediyesi başta olmak üzere birçok belediyeyi ve çevreci grupları, sivil toplum örgütlerini davet ettiği öğrenildi.

CHP İl Teşkilatı ve CHP Çankaya İlçe Teşkilatına ait Facebook sayfalarından halkın etkin katılımı için duyurular yapıldı. 

Sosyal medya üzerinden de Ankaralılara duyurular yapıldı.

 

Yapılan açıklamada, “CHP Çankaya İlçe Başkanlığı, Gezi Parkı için mücadele eden İstanbul halkına destek amacıyla bugün saat 19.00’da Ankara’nın simgesi Kuğulu Park’ta toplanacak” denildi.