HAVADA EVLENME TEKLİFİ

HAVADA EVLENME TEKLİFİ

BURSA’da avukat 27 yaşındaki Melih Arslan, kendisi ile aynı yaştaki matematik öğretmeni arkadaşı İklime Topal’a yamaç paraşütü ile

BURSA’da avukat 27 yaşındaki Melih Arslan, kendisi ile aynı yaştaki matematik öğretmeni arkadaşı İklime Topal’a yamaç paraşütü ile uçarken evlenme teklif etti. Havada pankart açarak telsizle evlilik teklif eden ve 'evet' yanıtını alan Melih Arslan, indikten sonra da teklifini yüzükle tekrarladı.

Avukat Melih Arslan, 4 aydır çıktığı kız arkadaşı İklime Topal’a evlilik teklifi yapmak için ilginç bir yöntem seçti. Gürsu Dışkaya Yamaç Paraşütü tesislerine kız arkadaşını davet eden Arslan, yamaç paraşütü yapmayı teklif etti. Önceden hazırlık yapan Arslan, evlenme teklifinin yazılı olduğu pankartı yanına alırken, kız arkadaşının uçacağı paraşütçüye de evet yazılı dövizi teslim etti. 630 metreden havalanan çift uçarken Arslan, yanındaki pankartı açtı ve telsizden de evlenme teklifini yaptı. Diğer paraşütte bulunan İklime Topal, arkadaşının bu teklifi karşısında şaşırırken, paraşütçü kendisine teslim edilen evet yazılı dövizi genç öğretmene verdi.

Ayyıldızlar paraşütçü grubundan Orhan Yıldız’ın organizasyonuyla yamaç paraşütü pilotları İbrahim Altın ve Uğur Baytaş tarafından gerçekleştirilen uçuş sonrası yere inen genç çift biribirlerine sarılarak sevinçlerini paylaştılar. Yerde de aynı teklifi yüzük sunarak yapan Melih Arslan, düğün için tarih belirleyeceklerini söyledi.

 

HAVADA EVLENME TEKLİFİ

HAVADA EVLENME TEKLİFİ

Kaynak:Haber Kaynağı