Hatay'da Bir Gösterici Ağır Yaralandı

Hatay'da Bir Gösterici Ağır Yaralandı

SON DAKİKA ACI HABER

Armutlu'da çok yakın mesafeden atılan gaz bombası ile ağır yaralanan Celal Bayar Üniversitesi Öğrencisi Ahmet Atakan hayatını kaybetti. Sonucu az önce twitter hesabından duyuran Abdullah Cömert'in abisi. Şu Twitleri yazdı.



Armutlu'da Polis Saldırısı, Bir Kişi Ağır Yaralandı!

onediyor.com dan aldığımız habere göre Hatay Armutlu'da Tuzluçayır ve Odtü Direnişi'ne destek veren celal Bayar Üniversitesi Muhasebe bölümü öğrencisi Ahmet Atakan ağır yaralandı. Sosyal medyayı ayağa kaldıran bu haberin ardından yaptığımız araştırmalar sonucunda Ahmet Atakan'ın hayati tehlikesinin devam ettiği ancak duran kalbinin çalıştırıldığı bilgilerine ulaştık. Öte Yandan CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Durdu'ya dayandırılan bir haberde Atakan'ın hayatını kaybettiği yönünde bilgiler geliyor. İşte dakika dakika gelişmeler

HASTANEDEN GÖRÜNTÜ


HALK HASTANEYE AKIN EDİYOR
 
Antakya'nın Armutlu mahallesinde gerçekleşen eyleme polisin saldırısı gerçekleşti.
 
Güncelleme:  02.25 Ahmet halen yoğun bakıma alınmadı. Ahmet’in öldüğü iddia ediliyor ancak hekimlerden bu yönde bir açıklama henüz gelmedi.

Güncelleme: 01:35
 
Halk TV'den Coşkun Sönmez'in aktardığı bilgiye göre, Armutlu halkı direniş alanından Antakya Devlet Hastanesi'ne geliyor.
 
Güncelleme: 01:21
 
Halk TV, Antakya'da biber gazı kapsülünün isabet ettiği 22 yaşındaki Ahmet Atakan'ın ağır yaralandığını duyurdu. Atakan'ın Antakya Devlet Hastanesi'ne götürüldüğü belirtiliyor.
Güncelleme: 00:55
 
Polis Armutlu'da halka çok sert saldırıyor. Barikatlarını kuran halk polise havai fişekle yanıt veriyor. Saldırı sırasında çok sayıda yaralı olduğu belirtiliyor.
 
Armutlu'da Tuzluçayır, ODTÜ ve Okmeydanıyla dayanışma için sokağa çıkan halka halka polisin müdahale ettiği belirtiliyor.
 
Armutlu semt pazarı önünde mahalle halkı polis saldırısına karşı barikat kuruyor.
 
"Abdullah Cömert'in katilleri bulunsun" pankartı taşınan eylemde "Diren Tuzluçayır Armutlu senile", "Diren Okmeydanı Armutlu seninle", "Diren ODTÜ Armutlu seninle" sloganları atılıyor.
 
Mahalleye giriş ve çıkışların akrepler ve çok sayıda çevik kuvvet polisiyle kapatıldığı belirtiliyor.

ARKADAŞLARININ YAZDIKLARI

Ahmet Atakan'ın Facebook hesabına olayın duyulmasının ardından arkadaşları çok duygusal mesajlar yazmaya başladı işte son dakika mesajlar.