HASTANEYE "İYİLEŞEMEDİM PARAMI VERİN" KURŞUNU

HASTANEYE "İYİLEŞEMEDİM PARAMI VERİN" KURŞUNU

Süleyman ve Cüneyt K. adlı kardeşler, ünlü bir profesörün sahibi olduğu hastanenin kurşunlanması olayıyla ilgili gözaltına alındı. Silahlı saldırıyı söz konusu hastanede tedavi gören ama iyileşmediğini iddia eden Cengiz Ç. adlı işadamının...

Süleyman ve Cüneyt K. adlı kardeşler, ünlü bir profesörün sahibi olduğu hastanenin kurşunlanması olayıyla ilgili gözaltına alındı. Silahlı saldırıyı söz konusu hastanede tedavi gören ama iyileşmediğini iddia eden Cengiz Ç. adlı işadamının yaptırdığı iddia edildi. İşadamının adının şüpheli kardeşler tarafından verildiği öğrenildi.

ÖNCE TEHDİT, ARDINDAN KURŞUNLAMA

Kadıköy'de bulunan özel hastane 6 Nisan'da kurşunlandı. Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri kardeş olan 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kurşunlamanın, hastanede psikolojik tedavi gören iş adamı Cengiz Ç.'nin, bu süreç sonunda iyileşmediğini iddia edip, 32 bin lirayı bulan anlaşmazlık ve hastane sahibi profesörün tehdit edilmesinden kısa süre sonra gerçekleştiğini belirledi.

ŞÜPHELİ KARDEŞLER İŞ ADAMININ ADINI VERDİ

Polis ekipleri çevrede bulunan güvenlik kameralarından silahlı saldırıyı Süleyman K. ve Cüneyt K. kardeşlerin yaptığını tespit etti. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri dün yaptığı operasyonda Süleyman K. ve Cüneyt K. kardeşleri gözaltına aldı. Şüpheli kardeşler olayın azmettiricisi olarak iş adamı Cengiz Ç.'nin ismini polis ekiplerine verdi. Polis ekipleri yaptığı incelemede tekstil sektöründe faaliyet gösteren iş adamı Cengiz Ç.'nin yurtdışında olduğunu belirledi. Şüpheli Süleyman K. ve Cüneyt K. kardeşlerin Vatan Caddesi'nde bulunan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı