HASTA BAŞBAKAN'DAN ÇOK ANİ KARAR

HASTA BAŞBAKAN'DAN ÇOK ANİ KARAR

Önceki gün hastalandığı yönünde açıklama yapılarak ortalardan kaybolan Başbakan Davutoğlu ani bir kararla Paris2e gitme kararı verdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Fransız hükümetinin davetine üzerine yarın Paris'te yapılacak olan terörü telin ve Fransız halkıyla dayanışma yürüyüşüne katılacağı belirtildi. 

DAVUTOĞLU NE HASTASI OLDU

Siyasi kulislerde bir gün önce saatler süren toplantılar yaparak neşeli bir şekilde gazetecilere demeçler veren Başbakan davutoğlu'nun aniden rahatsızlanması beraberinde bir çok söylentiyi de getirdi. bazı basın kuruluşlarında, Davutoğlu'nun Erdoğan'ın sarayında kurduğu seçim komisyonuna kızıp ortadan kaybolduğu ileri sürülmüştü. Hastalığına ilişkin ayrıntıları ise Bülent Arınç şöyle duyurmuştu.

ARINÇ NE DEMİŞTİ ?

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun sağlık durumundan dolayı bugün gerçekleştirilecek olan Karabük İl Kongresi'ne katılamayacağını söyledi.

Arınç, “Birkaç gündür devam eden bir şiddetli öksürük solunum sıkıntısı doktorların tavsiyesi ile kesin istirahat etmesi söylenmiş. Bu gerekçe ile bugün katılması gereken Karabük İl Kongresi'ne sayın başbakanımız katılmıyorlar. Onun yerine bakan arkadaşlarımız yoldalar. İnşallah bugün tam istirahatle geçirip yarın Bursa’ya gelebilecekler” dedi. 

Arınç açıklamasında "bir kaçgündür devam eden şiddetli öksürük" diyor ama Davutoğlu bu açıklamadan sadece 24 saat önce öksürüksüz,terlemesiz 4 saat süren toplantı yaptı, dakikalrca espirili bir şekilde gazetecilere açıklamalrda bulunmuştu. İşte kuşkulara bu net durum yol açtı. 

Başbakan Davutoğlu yarında hasta hasta Paris'e yürüyüşe katılmaya gidiyor.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı