HARAMZEDELER'DEN YENİ SES KAYDI BOMBASI

HARAMZEDELER'DEN YENİ SES KAYDI BOMBASI

HARAMZADELER SES KAYDI BOMBARDIMANINA DEVAM EDİYOR

Haramzadeler şimdi de 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonları kapsamında tutuklanan Reza Zarrab ve Halkbank eski Genel Müdürü Süleyman Aslan arasında geçtiği iddia edilen konuşma yayınladı.
Haramzadeler isimli grubun, Twitter’dan paylaşıp Youtube’da yayınladığı videoda, Reza Zarrab’ın serbest bırakılmasını, “AKP’de Başbakan’ın talimatıyla BAKAN seviyesinde takip edildiği” belirtiliyor.
Ayrıca video da Reza Zarrab’ın olası bir yakalanma durumuna karşılık Süleyman Aslan’a ÖZEL HAT verdiği de öne sürülüyor.

İKİLİ ARASINDA GEÇEN KONUŞMA İSE ŞÖYLE

Görüşmek için geç saatleri seçen Aslan, Reza Zarrab’a ‘Rıza Bey rahatsız etmiyorum umarım’ şeklinde hitaplarda bulunuyor. Süleyman Aslan konuşma sırasında hattının özel olduğunu ve yalnızca Zarrab’ın kendisinde bulunduğunu söylüyor. Reza ise normal konuşmalarını da diğer hattan yapacaklarını söylüyor.
Daha sonra ikili arasında geçen diyalog, hesaplara aktarılan hesaplara geçen paraların miktarlarıyla devam ediyor.
Süleyman Aslan “Önümüzdeki 3 gün içerisinde 35 dolar filan kart parası ödeniyor. Hesaplara geçiyor. Botaş ödüyor. Bilginiz olsun” deyince Reza Zarrab da “E güzel oluyor zaten bize gelecek. Bugün geldi bir 40 filan.” dedi.
Aslan tekrar “Bir 7 filan yarın geçiyor heralde” diyor. Sarraf da “20 daha var 20 – 25 daha var” şeklinde cevap veriyor.
Reza Zarrab görüşme esnasında sık sık  Süleyman Aslan’a kendisiyle yüz yüze görüşmek istediğini söylüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı