“Hanginizin Haberi Var, Tayyip Erdoğan 20'den Fazla Suikast Atlattı“

“Hanginizin Haberi Var, Tayyip Erdoğan 20'den Fazla Suikast Atlattı“

Gazeteci Yazar ve Rabia Platformu Sözcüsü Abdurrahman Dilipak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 20'den fazla suikastı atlattığını söyledi.

Gazeteci yazar ve Rabia Platformu Sözcüsü Abdurrahman Dilipak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 20'den fazla suikasti atlattığını söyleyerek, "Hanginizin haberi var... Somalililerin, Suriyelilerin, Mısırlıların, Libyalıların, kocamış karıların duası onu koruyor" dedi.

AK Parti Çiftlikköy İlçe Teşkilatı tarafından Çiftlikköy Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen "Siyasetin Dünü Bugünü" konulu konferansa konuşmacı olarak katılan Dilipak, yeni bir dünyanın kurulduğunu, kendilerinin de tarihin yaşayan tanıkları olduğunu belirtti.

Dünyada olağanüstü şeylerin olduğunu ifade eden Dilipak "300 yıllık makus talihimiz öyle sanıyorum ki sona eriyor, yeni bir dünya kuruluyor. Adaletten, barıştan, hürriyetten yana. Herkesin inandığı gibi yaşadığı, düşündüğünü özgürce ifade edebildiği bir dünyadan söz ediyoruz" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dünyaya meydan okuduğu için bir takım saldırılara uğradığını savunan Dilipak şunları kaydetti:

"Tayyip Erdoğan'ı siz mi koruyorsunuz? 20'den fazla suikast atlattı. Hanginizin haberi var. Somalililerin, Suriyelilerin, Mısırlıların, Libyalıların, kocamış karıların duası onu koruyor... Allah koruyor Allah... Siz Allah rızası için bir iyilik yaparsanız, Allah size onun karşılığını on katıyla, yüz katıyla hatta 700 katıyla geri verecektir. 10 sene önce IMF'nin kapısında 300 milyon dolar borç almak için 3 ay yatmıştık. Şimdi IMF'den 5 milyar dolar alacağımız var. Geçen sene Türk ve İslam dünyasındaki, Afrika'daki yoksullara 7 milyar dolar yardım ettik. Merkez bankamızda 150 milyar dolarımız var. Birileri rahatsız oldu. Türkiye'ye para girişini engellemeye çalışıyorlar. Türkiye'den parayı kaçırtmaya çalışıyorlar. Bizim 110 ülkede sürdürdüğümüz insani yardım faaliyetlerini engellemeye çalışıyorlar. 'Bu paralel devlet nereden çıktı' demeyin. Hz. Osman'ı öldürmeye gelenler arasında Hz. Ebubekir'in oğlu da vardı. Yusuf'u kuyuya atan kardeşleriydi. Kendi nefsinize de güvenmeyin. Hepimizin nefsine taht kurmuş oturan bir şeytan var. Eğer nefsinize teslim olursanız o size aklınıza hayalinize gelmedik ne lanetler yaptırır."




sondakika.com