Halkbank arazisi hızlı satılsın, herkes payını alsın!

Halkbank arazisi hızlı satılsın, herkes payını alsın!

Bu haber alıntı yaptığımız t 24 sitesinden kaldırıldığından ve haberde adı geçen banka avukatlarının yasal itiraz ve düzeltme talepleri üzerine kaldırılmıştır. Alıntı habere konu edilen banka avukatlarının düzeltme metnini aynen yayınlıyoruz.

 



CEVAP VE DÜZELTME METNİ
https://www.haberartiturk.com/gundem/halkbank-arazisi-hizli-satilsin-herkes-payini-alsin-h9563.html sitesinde yayınlanan haber müvekkil Abdullah Tivnikli’nin kişilik haklarına ağır bir saldırı niteliğinde olup, gizlilik kararı olan dosyada müdafiler olarak bizlerin dahi erişemediğimiz bilgi ve belgelerin olduğu söylenilerek haber yapılması açıkça hukuka aykırıdır.
İşbu içeriği gerçeklikten yoksun haberin kamuoyuna sunulması hukuka aykırı olup, müvekkilin kişilik haklarına açık saldırı niteliğindedir.
Yapılan haberin Basın Ahlak İlkeleri ve açıkça hukuka aykırı olması müvekkilin özel hayatına müdahale niteliği taşıdığı, habercilikten uzak bir yaklaşımla haber yapılarak müvekkilin zarar görmesi amaçlandığı açık olmakla müvekkil aleyhine yayınlanan gerçek dışı beyanlar içeren bu yazıyı tekzip eder ve tüm bu hususları kamuoyuna saygı ile duyururuz.
Abdullah TİVNİKLİ
Vekili
      Av. Dr. Ramazan ARITÜRK