Hakan Şükür'den şoke eden teklif!

Hakan Şükür'den şoke eden teklif!

Hakan Şükür, çözüm süreci için Diyarbakır'ın İBB'nin isim hakkıyla süper lige çıkarılmasını önerdi.

AK Parti İstanbul milletvekili, eski milli futbolcu Hakan Şükür, sürpriz bir öneride bulunarak, Diyarbakırspor'un İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un isim hakkıyla süper lige taşınmasını gündeme getirdi.

"İBB'NİN SEYİRCİSİ YOK DİYARBAKIR'IN TAKIMI YOK"

AK Parti İstanbul milletvekili Hakan Şükür, "İstanbul BŞB'nin seyircisi yok, Diyarbakır'ın ise süper ligde takımı yok" fikrinden hareket ettiğini belirterek bu öneri üzerinde çalıştığını söyledi. Hakan Şükür, önerisini henüz parti yönetimine açmadığını belirterek, "Bölgeler arası ayrımın ortadan kaldırılıp kaynaşmayı sağlamak açısından dikkate değer bir fikir olduğunu düşünüyorum. Ancak bunun teknik hukuki alt yapısı kousunda iyi çalışılması gerekiyor. Ben de çalışaccağım. Federasyon nezdinde de konuyu takip edeceğim. Eğer mümkün olursa ciddi olarak da gündeme getirebilirim" ifadelerini kullandı.

Bilindiği gibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un taraftar grubu olan Boz Baykuşlar sayıları az olsa da yaptıkları işlerle adlarından fazlaca söz ettiren bir taraftar topluluğu. Özellikle açtıkları zeka dolu pankartlarla taraflı tarafsız herkesin gönlünü kazanan Boz Baykuşlar Hakan Şükür'ün bu çıkışından sonra ne yapacaklar.