HAKAN ŞÜKÜR'DEN BELGE ÜSTÜNE BELGE

HAKAN ŞÜKÜR'DEN BELGE ÜSTÜNE BELGE

Hakan Şükür savcılık tarafından incemeleye alınan Koza İpek Holding'e yaptığı 12 bin TL'lik ödeme ile ilgili belgeler sundu

 Koza- İpek Holding’e yapılan operasyon kapsamında savcılık Hakan Şükür’ün holdingde bir kişiye yaptığı 12 bin TL’lik ödemeyi neden ve hangi amaçla yaptığını inceleme altına aldı. Hürriyet gazetesin'nden Can MUMAY'ın imzası ile yayınlanan habere göre; 24. Dönem milletvekili ve eski futbolcu Şükür ise Hürriyet.com.tr’ye yaptığı açıklamada bu ödemenin oturduğu evin kirası olduğunu belirtti.

BEDEL ÖDEMEYİN DEMİŞTİ

Milletvekili olarak göreve başladığı 1 Eylül 2011’den beri Ankara’da Akın İpek’e ait olan bir evde oturduğunu belirten Şükür, “Ben Ankara’da Akın Bey’in evinde oturuyorum. Kendisi aile dostumuz olduğu için ‘bedel ödemeden kalın’ demişti. Fakat biz her şeyin bedelini ödemek isteriz” diye konuştu. Şükür Ankara’ya gittiği zaman söz konusu evde kaldığını da ifade etti.

İŞTE O AYRINTILAR

 

 

Hakan Şükür'ün kaldığı evin kira kontratı

 
 
'MİLLETİN HABER ALMA HAKKININ OLMASI GEREKİR'
Medya grubuna yapılan operasyonla ilgili olarak da değerlendirmelerde bulunan Şükür, “Ülkemizin değerlendirmesinin 3. Dünya ülkeleri sınıfına girdiği düşünülürse ülkeye verilen zararın daha fazla olmasını istemem. Milletin haber alma hakkının olması gerekir” ifadelerini kullandı.
 

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı