HAKAN ŞÜKÜR TWİTTER'DA PATLADI

HAKAN ŞÜKÜR TWİTTER'DA PATLADI

Hakan Şükür twitterda eleştirdi.

AKP'den istifa eden ve istifasından sonra Recep Tayyip Erdoğan'ın diline düşen İstanbul Milletvekili Hakan Şükür cumhurbaşkanlığı seçiminin sonuçlarını twitterda değerlendirdi.

Hakan Şükür seçim sonuçlarını musibet gibi değerlendirdi ve oy vermeyenleri eleştirdi.

İşte Hakan Şükür'ün seçim yorumları;

"Muhalif olduğunu belirtip ama iş oy kullanmaya gelince tatilini kesme ihtiyacı hissetmeyen ciddi bir seçmen kitlesi varmış bugün öğrendik.

Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları için yapılabilecek tek yorum sandığa gitmeyen seçmenin kazanımlar ve kayıplar için belirleyici olduğudur.

Bundan sonra Türkiye yeni bir sürece girdi. Siyasal ve sosyal anlamda ciddi değişimleri beraberinde getiren günler yaşayacağız.

Cumhurbaşkanlığı,Başbakanlık,Yarı Başkanlık vs. söylemleri Anayasal meşruiyet noktasında tartışmaları da beraberinde getirecektir.

Cumhurbaşkanlığı makamının önce olduğu gibi bundan sonra da kucaklayıcı pozisyonda olup olmayacağını ilerleyen günlerde Türkiye görecek.

Ama en önemlisi 10 ay sonra gerçekleşecek muhtemel Genel Seçimlere,Türkiye'nin nasıl bir politik ve toplumsal atmosferde gireceğidir.

Yarından itibaren vicdan sahipleri, öncelikle adalet,özgürlük,hukuk, demokrasi ve insan hakları için mücadele vermeye devam etmelidir.

Esas olan Allah'ın muradıdır. Şer gördüğünüz şey de hayır hayır gördüğünüz de şer olabilir.Bu nokta da zaman önemli bir gösterge olacaktır.

Hukuk yok,tatil çok diyorsan sonuçlara katlanırsın. Sonucu Allah'tan bilenler için gelsin;"İşin Allah'a kalmışsa olmuş bil!" Şems-i Tebrizi"

h4.pngh3.pngh2.pngh1.png

Kaynak:Haber Kaynağı