HAİNLER MEZARLIĞINDA FLAŞ GELİŞME

HAİNLER MEZARLIĞINDA FLAŞ GELİŞME

Din İşleri Yüksek Kurulunda bir toplantı yapmışlar. Kendisi, ailelerin rencide olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu söyledi.

Pendik'te yapılan "Hainler Mezarlığı"na gelen bir kişinin görevlilere görünmeden, mezarlıkta tek defnedilen darbeci Yüzbaşı Mehmet Karabekir'in mezarına ateş ettiği, daha sonra uzaklaştığı iddia edildi. "Hainler Mezarlığı" nın tabelası gelen tepkiler üzere kaldırıldı.

MAHKEMEDEN HAİN KARARI MI ÇIKTI?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin,  15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişiminde ölenler darbeciler için açtığı "Hainler Mezarlığı" nın tabelası gelen tepkiler üzere kaldırıldı. 

BİR KİŞİ HAİN OLURSA AİLE DE HAİN OLUR MU

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre Başkan Topbaş, 15 Temmuz gecesi darbe girişimine karşı direniş gösteren Çengelköy'ü ziyaret etti. "Hainler Mezarlığı" konusunda çeşitli eleştiriler olduğunu bildiğini ve bu konuda Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ile konuştuğunu aktaran Topbaş, "Din İşleri Yüksek Kurulunda bir toplantı yapmışlar. Kendisi, ailelerin rencide olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu söyledi. 'Tabelayı kaldırmanız doğru olur' dedi. Ben de kaldırttım" ifadelerini kullandı.

MEZARLIKTA SİLAH SESLERİ

Salı akşamı otomobili ile gelen bir kişinin görevlilere görünmeden, mezarlıkta tek defnedilen darbeci Yüzbaşı Mehmet Karabekir'in mezarına ateş ettiği, daha sonra uzaklaştığı iddia edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı