HACIOSMANOĞLU'NDAN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMALAR

HACIOSMANOĞLU'NDAN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMALAR

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, NTV Spor'a konuştu. 90+ programına telefon bağlantısıyla katılan başkan Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe-Trabzonspor maçının hakemi Bülent Yıldırım'ı aramasıyla ilgili olarak çok konuşulacak açıklamalara imza att

Hacıosmanoğlu, "Eğer bu bir oyun. Topla oynanan bir oyun olarak görüyoruz. Biz bunu böyle görürsek; insanların birbirleriyle konuşmaması sıkıntı yaratıyor. Bugün bir başkanın hakemle konuşması, hakemin de başkanla konuşabilmesi lazım. Ama bunu yürekten, açık ve samimi bir şekilde konuşması lazım. Kapıların arkasında herkes konuşuyor. Kimin, kiminle nasıl konuştuğu önemli. Bütün tapeleri alırsanız, hakemlerin nasıl bir yere gönderildiği kapı arkasında oluyor. Hakem arkadaşlarımızla konuşmayacağız da kiminle konuşacağız? Ben bundan sonra bütün hakem arkadaşlarla konuşacağım. Konuşmanın içeriği önemli" dedi. 
 
"YILDIRIM'A BÜYÜK TEPKİ VAR"

"Trabzonspor camiasında Bülent Yıldırım'a büyük bir tepki var" diyen başkan, "Özellikle Fenerbahçe maçlarında takım kazanamıyor, bir Eskişehirspor maçında hatalı olduğu söyleniyor, ondan 2 maç önce Karabük-Fenerbahçe maçında Selçuk'a 13. dakikada kırmızı kart göstermedi ve 2011'de şampiyonluğu etkiledi diye tepki var. Biz de bununla ilgili konuşmuyoruz diye tepki görüyoruz" şeklinde konuştu.
 
"BÜLENT YILDIRIM'LA DAHA ÖNCEDE KONUŞTUM"

Hacıosmanoğlu, "Geçen sene tatil ettiği maçtan sonra da soyunma odasına gittim ve Bülent Yıldırım'la konuştum. Aynen şunları söyledim; 'Hocam maçtan sonra doğru yorum yapanlar var. Bunu şova dönüştürenler var. Allah sizlere bu maçtan sonra, art niyetli yorum yapanlara, yorum yapma fırsatı vermesin. Benim tek temennim, sahada iki takımın 11 oyuncusu oynuyor. Kim hakediyorsa, kim terini daha çok akıtıyorsa, mücadele ediyorsa o kazansın. Maçtan sonra hakem konuşulmasın futbol konuşulsun. Allah yardımcın olsun' dedim. Onlar da teşekkür etti. Sonra da odadan çıktım. Maçı tatil ettikten sonra da içeriye girdim. Üzüntülerimi belirttim. Trabzonspor başkanı olarak ben de bunu kabul edemediğimi söyledim. O da bana, 'Başkanım isterseniz maça da çıkarım. Ama bu Trabzonspor için daha kötü olur. O yüzden maçı tatil ettim' dedi. Ben de teşekkür ettim kendisine" ifadelerini kullandı. (NTVSPOR)

Kaynak:Haber Kaynağı