Hacıosmanoğlu'na PFDK ve Başbakan Kıyağı

Hacıosmanoğlu'na PFDK ve Başbakan Kıyağı

Trabzonspor yeni Başkanı Hacıosmanoğlu'nu Fenerbahçe maçından sonra çıkarttığı olaylar, yaptığı provakasyonlar ve aynı akşam TV kanallarına söylediği yalanlardan sonra Başbakan Erdoğan'ın savunmasıyla ve kutlamasıyla PFDK'dan alacağı cezalar oldukça hafif

PFDK, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na 30 gün hak mahrumiyeti ve 22 bin TL para cezası verdi. PFDK'dan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"TRABZONSPOR A.Ş.’nin, 06.10.2013 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, emniyet ve güvenlik tedbirlerine uyulmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş.’nin, kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı takdiren 70.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. başkanı İBRAHİM HACIOSMANOĞLU’nun, kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından ve diğer sportmenliğe aykırı açıklamalarından dolayı takdiren 30 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 22.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi" 

Hacıosmanoğlu, maç akşamı bağlandığı televizyon kanallarına "bize nerden çıkacağımız nasıl çıkacağımızla ilgili kimse birşey demedi" diyerek Fenerbahçe'yi suçlamak istese de Temsilci raporu yayınlandığında bu sözlerinin de yalan olduğu anlaşıldı.

İşte o Temsilci Raporu: