HACIOSMANOĞLU'NA ÇOK SERT TEPKİ

HACIOSMANOĞLU'NA ÇOK SERT TEPKİ

Emre A.'nın annesi Hacide A. ise Hacıosmanoğlu'na çıkıştı, "Suçsuz insanlara suç yüklemeye çalışıyorlar. Çocuklarım senin yüzünden içeride yatıyor. İn arabadan, al onları" diyerek tepkisini dile getirdi.

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu Emniyet Müdürü ile görüştü. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, saat 15.40 sıralarında Trabzon Emniyet Müdürlüğüne gelerek Emniyet Müdürü Murat Köksal ile görüştü. Fenerbahçe otobüsüne saldırı olayının şüphelisi olarak ifade veren 2 kişinin soruşturması ile ilgili bilgi alan Hacıosmanoğlu, yaklaşık yarım saat sonra Emniyet Müdürlüğü binasından ayrıldı.

GÖZALTINDA OLANLARIN YAKINLARINDAN SERT TEPKİ

Kapıda bekleyen göz altındaki 2 kişinin yakınları, Emniyet Müdürlüğü'nden çıkışı sırasında Başkan Hacıosmanoğlu'nun aracını durdurdu, Nihat S. ile Emre A.'nın haksız yere gözaltına alındığını belirterek yakındı. Emre A.'nın annesi Hacide A. ise Hacıosmanoğlu'na çıkıştı, "Suçsuz insanlara suç yüklemeye çalışıyorlar. Çocuklarım senin yüzünden içeride yatıyor. İn arabadan, al onları" diyerek tepkisini dile getirdi. Araçtan inmeyen Hacıosmanoğlu ise, "Soruşturma sürüyor. Delliler değerlendiriliyor. Sabırla sonucu bekleyin" dedi.

57199_96914_07042015171944_6.jpg

BUNLAR TEKNİK KONULAR BİLMİYORUM

Hacıosmanoğlu basın mensuplarının tüfeğin üzerindeki parmak izi ile şüphelilerin parmak izlerinin eşleşip eşleşmediği yönündeki sorularına, "Bunlar teknik konular, bilmiyorum" diye yanıt verdi. Daha sonra da Trabzon Valiliği'ne giden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yaklaşık 10 dakika sonra bir açıklama yapmadan ayrıldı.

GÖZALTINDA OLANLARIN YAKINLARINDAN SERT TEPKİ

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Kaynak:Haber Kaynağı