HACIOSMANOĞLU’NA CAMİADAN ÇOK AĞIR ELEŞTİRİ

HACIOSMANOĞLU’NA CAMİADAN ÇOK AĞIR ELEŞTİRİ

TRABZONSPOR'un eski başkanlarından Özkan Sümer, yazılı açıklamasında Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu eleştiri yağmuruna tuttu.

Kulüp Başkanı Hacıosmanoğlu'nun Fenerbahçe maçından önce ve sonrasında yaptıklarının düşündürücü olduğunu belirten Özkan Sümer, şu görüşleri savundu:

"Trabzonspor takımını sahadan çekmek kimsenin haddine değildir. Bu kulüp büyüklüğünü haksızlıkları aşarak kazandı. Trabzonspor'un tüm değerlerini silip süpüren bir tsunami yaşanmaktadır. Trabzonspor'a can vermek iddiasıyla göreve gelenler, kulübün canına okudu. Ne yazık ki Trabzonspor, bağnazlıkta, aymazlıkta, zorbalıkta, vandallıkta zirve yaptığı bir dönem yaşıyor. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun 3 Kasım 2014 tarihinde 'benim yaptıklarımı bugüne kadar kimse yapmamıştır' açıklaması son derece doğru. Zira ceza şampiyonu, transfer rekortmeni, borçlanma lideri olarak bugüne kadar değil, bundan sonra da kimsenin kıramayacağı bir rekora sahip olduğunu söyleyebiliriz."

"OLUŞUMU BİLMEYENLER"

Özkan Sümer, açıklamasının son bölümünde de, "Trabzonspor'un oluşumunu bilmeyenler, doğasını görmeyenler, varlığında yer almayanlar, mücadelesine katılmayan kimselerin görev yapma anlayışları, Trabzonspor'un yüceliğine uyum sağlamak değil, önemlileşmek, siyasi ve ticari ilişki geliştirmek ve sosyal bir statü kazanmak içindir" ifadesini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı