HACIOSMANOĞLU KONUŞTU

HACIOSMANOĞLU KONUŞTU

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, şunları söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TFF Riva Hasan Doğan Tesisleri'nde Başkan Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Süper Lig kulüp temsilcileri ile Riva'da yapılan toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, şunları söyledi.

BİZE DE YAPILMIŞ BİR SALDIRI

"Burada bulunmamızın amacı; en başından beri insanlıkla bağdaşmayan saldırıyı değerlendirmekti. Bu sadece Fenerbahçe Kulübü'ne yapılan bir saldırı değildir. Bize de yapılan saldırıdır, öyle kabul ediyoruz bu olayı. Algı oluşturmaya gerek yok. Böyle ciddi bir olay tüm ülkenin dikkatini çekiyorsa algı yaratılmamalı. Bu eylem amatörce değil, profesyonelce yapılan bir olay. Hareketli otobüse bunu yapmak kolay değil.

PROFOSYENEL YAPILMIŞ BİR OLAY

Ateş edilen yerden 100 mt ileriye bir tüfek bırakılıyor. Bunu yapanlar gidip de 100 mt ileriye bırakmaz. Profesyonelce işi amatörce göstermek istemişler gibi bur durum var. Bunu adli makamlar inceleyecek, adli makamların ortaya çıkaracaklarını sükunetle bekleyeceğiz. Kolluk kuvvetlerinin incelemesi bitince daha iyi bir değerlendirme yaparız. Bu olayın aydınlanmasını hep beraber bekliyoruz. Bu tür eylemlere prim vermek doğru değil ama tüm maçları erteleme görüşü hakim oldu."

Kaynak:Haber Kaynağı