Habervaktim'den cihad çağrısı

Habervaktim'den cihad çağrısı

Habervaktim yazarı ve Adana'da El-Kaide'cilerin bir toplantısında “Suriye Emiri” olarak atanan Feyzullah Birışık, Suriye için cihad çağrısında bulundu.

Adana'da 28 Ağustos 2012 tarihinde toplanan Türkiye El Kaide’si tarafından Türk-Kürt kökenli Selefi gruplarının ‘Suriye Emiri’ olarak atanan Habervaktim yazarı Feyzullah Birışık, cihad çağrısında bulundu.

Tahahaber, “Bu toplantıda seçilen bir heyet, Kürt illerini ziyaret ederek cihat için yeni çağrılar yapacak. Kürt gençlerinin Suriye’deki savaşa gönderilmesi için çalışılacaktı” diyor.

Birışık bugünkü “Sırtlanlar ve Şebbihalar” yazısında şöyle diyor: 

“...Allah insanların da ölümüne hükmeder… Tam dilediği mekânda, dilediği saatte ve dilediği şekilde canını alır… Ölümüne hükmedilmiş her canlı o adrese geç kalmadan tam vaktinde gelir.

...Bazı insanların ölümü sıcak yataklarında sessizce olurken bir başkasının ruhu alevler arasından alınır… Bir başkasının ruhu tonlarca ağırlıkta metal parça altında alınırken-tren- bir başkası uçakta can verir.

...Değerli okuyucu kardeşlerim;

Suriye cihadı sevaplar kazanmak için tam bir fırsat... Bu fırsat bir daha ele geçer mi bilmiyorum ama treni kaçıran çok pişman olabilir.

İster canla, ister mal ile, ister her ikisi ile tam bir fırsat… Suriye için yardım kampanyalarına yardım ederek ve ettirerek destekleyelim inşaallah.”