HABER ARTI EMLAK YAYINDA

HABER ARTI EMLAK YAYINDA

Türkiye’nin en büyük emlak portföyünü yaratacağımızdan eminiz.

HABER ARTI EMLAK SİTEMİZ YAYINDA

Haber Artı Türk uzun süredir üzerinde çalıştığı ilan sitesi projesinde ilk adımı attı.

HABER ARTI EMLAK sitesi bu günden itibaren yayında. Emlak sektörüne çok farklı bir bakış açısı ile hizmet vermeyi planladığımız sitemizin kısa bir sürede Türkiye’nin en büyük emlak portföyünü yaratacağımızdan eminiz.

NE PLANLADIK

Doğrudan ve Türkiye’nin her yanına dağılmış temsilcilikler aracıyla, satışa konu her türlü mal ve hizmetin doğrudan tüketiciye ulaşmasına aracılık etmek düşüncesindeyiz. Türkiye’de ki benzer girişimlerin aksine bu aracılığa getirilen büyük maliyetleri minimum ölçeklere indirerek, sektör temsilcilerini ve tüketicileri bu gereksiz yüklerden kurtarmayı ilke edindik. 

NASIL YAPACAĞIZ

İlan verenlerin baştan veya sonradan ödemek zorunda kaldığı yüksek üyelik ücretleri, ilan sayıları sınırlamaları, fahiş doping ve öne çıkarma ücretleri ödeme sorunlarından kurtarmak amacı ile ve yepyeni bir sistemle yola çıkıyoruz.

 “ Biz yeniyiz, ama denemeye değeriz” prensipleri temelinde sektör temsilcisi ve tüketicileri ile birlikte ortak bir çalışma yürüteceğiz. Kısaca Haber Artı Emlak, sektör temsilcilerine sistemini deneme fırsatı sunuyor.

SİTEYE ULAŞMAK İÇİN FOTOĞRAFA TIKLAYINIZ

haberartiemlak.jpg

SİSTEMİN ÜYELERİ NASIL TANITILACAK

Haber Artı İlan sisteminin ilk adımı olan Haber Artı Emlak sistemine üye olan ve ilanlarını ekleyen her kurumsal ya da bireysel üyenin ilanları, Haber Artı Türk Haber sitemiz tarafından organize edilecek bir düzen ile tanıtılacaktır. Yapılacak tanıtım yöntemleri ve şartları www.haberartiturk.com ve www.haberartiemlak.com sitelerimiz aracılığı ile üyelerimize tanıtılacaktır.

Kısa bir örnek vermemiz gerekirse; sitemize 20 ilanını yükleyen bir üyemizin ilanları www.haberartiturk.com sitemiz manşetlerinden ilanına link bağlantısı olacaktır. Özetle Haber Artı Emlak’a eklediğiniz ilanının Haber Artı Türk’te haber olacaktır. Bu yüzbinlerce ilan veren arasından sıyrılma olanağı sunmaktır.

SADECE ÜYE OLACAK ÜCRETSİZ REKLAMINIZI YAPACAKSINIZ

Haber Artı Emlak’ta yer alacak ve 20 Eylül 2014 tarihine kadar üye olarak, en az 20 ilan ekleyen, her kurumsal sektör temsilcisi uyacakları kategori başlıklarına göre, hergün on binlerce okuru bulunan, Haber Artı Türk sitesinde tanıtılacaktır. 20 Eylül 2014 tarihine kadar 20 ilan ekleyerek kurumsal üye olan sektör temsilcilerine yapılacak bu tanıtımdan dolayı herhangi bir ücret fatura edilmeyecektir.

BİREYSEL İLAN ÜYELERİNE AVANTAJ YOK MU?

Haber Artı İlan sistemine bireysel üye olarak eklenen ilanlar, emlak sitesi ana sayfasında uyan başlıklarda en az bir hafta süre ile duracak ve 20 Eylül 2014 tarihine kadar üye olarak ilan ekleyenlerden bu tanıtım adına, öne çıkarma doping adı altında  hiçbir ücret alınmayacaktır.

NE YAPACAKSANIZ ?

Emlak sektöründe bireysel yada kurumsal faaliyet sürdüren temsilcilerin, en kısa sürede www.haberartiemlak.com sitemiz adresine ulaşarak, doğru bilgiler ile üyeliklerini tamamlamaları ardından, ilanlarını  ekleyecekler ve tanıtılma süreçleri başlayacaktır.

Kaynak:Haber Kaynağı