HABER ARTI EKİP ARKADAŞLARI ARIYOR

HABER ARTI EKİP ARKADAŞLARI ARIYOR

Okur sayısı büyüyen Haber Artı yayın sayısını çeşitlendiriyor

Kısa sürede sitemiz "Haber Artı Türk" ile Türkiye ve dünyada yayın yapan haber siteleri içerisinde izlenme sayısı ile bir çok ünlü site arasına giren Haber Artı Limited Şirketi, yayınlarını çeşitlendirme kararı almıştır.

Yayında olan Haber Artı Türk Haber sitemiz ve kısa bir süre sonra İngilizce olarak yayına başlayacak turkishnewsplus.com'un yanı sıra, haberartiradyo.com ve tüm yayında olan sitelerimize bağlı çalışacak İlan sitesinde birlikte çalışabileceğimiz ekip arkadaşlarına gereksinmemiz var.

İŞTE İHTİYAÇ DUYULAN EKİP ARKADAŞLARI VE BEKLENTİLERİMİZ

Haber Artı Türk Editör İhtiyacı;

1- Güne bölünmüş 2-3 saatlik periyodlar ile evinden çalışacak, haber metni yazabilen, önceden belirlenmiş nöbetleri aksatmadan sürdürebilecek ve toplam5- 6 saat/gün zaman ayırabilecek en az 2 kişi.

İngilizce Haber Sitemiz İçin Editör İhtiyacı;

1-Haber metnini İngilizce yazabilecek, Türkçe haberleri İngilizce haber metnine çevirebilecek düzeyde dil bilgisine vakıf 6 saat/GÜN mesaisini zamanlara bölüp evinden çalışabilecek yarı zamanlı İngilizce Editörler

İlan ve Reklam Sorumlusu;

1-Yayın gurubumuzun tüm hazırlıkları tamamlanmış olan ücretsiz alım satım sitesini yönetebilecek, siteye ücretsiz ilan, reklam ve proje ekleyebilecek tüm sektörlerden kurum ya da kuruluşlar ile ilşkiye geçerek siteye kazandıracak maaş artı prim ile çalışacak tam zamanlı ilan-reklam sorumlusu.

Sosyal Medya Editörleri;

Sitelerimize ait tüm sosyal medya hesaplarını yarı ya da tam zamanlı olarak idare ederek verimli kullanabilecek, hesapları geliştirip büyütebilecek editörler.

ÖNERİLER VE BEKLENTİLER

* Makul bir deneme süresi ve adayların eksikleri varsa ilaveten eğitim süresi sonunda sözleşme yapılacak ve anlaşılan ücret her ayın sonunda banka hesabına ödenecektir.Deneme süresi en fazla 2 hafta olacaktır) 

* Adayların Basın Yayın Yüksek Okulu mezunu ya da öğrencisi olmalarını tercih etmekteyiz.(Basın Yayın Öğrencileri Stajlarını belirlenmiş yasal ücret karşılığı internet gazetemizde yapabilirler)

* Kadroya alınacak olan adayların isimleri, gazete künyesinde yer alacağından  adres ve kimlikleri açık olmalıdır.

*Adayların, haklarında bilgi edinebileceğimiz en az 2 referansı mutlaka olmalıdır.

*İlan sorumlusu ve sosyal medya editörleri için Basın Yayın mezunu olması beklentimiz yoktur. 

* İstekli adayların [email protected]  adresine fotoğraflı CV göndermelerini bekliyoruz.

 

Kaynak:Haber Kaynağı