GÜNÜN İBRETLİK FOTOĞRAFI

GÜNÜN İBRETLİK FOTOĞRAFI

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarının ortaya çıkmasının ardından dün gece İzmit'te gerçekleş...

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarının ortaya çıkmasının ardından dün gece İzmit'te gerçekleştirilen protesto yürüyüşü sırasında yürek burkan bir görüntü de ortaya çıktı. Kalabalık sloganlarla yürürken, 44 yaşındaki H.B. adlı kadın, çöp konteynerini karıştırıp atılan meyva ve sebzeleri topladı.

Dün gece Cumhuriyet Parkı'da toplanan yaklaşık 300 kişi, ellerinde pankartlarla hükümet aleyhine sloganlar atarak yürüdü. Bu sırada yol kenarındaki bir çöp konteynerini eğip içinden atık sebze ve meyvaları toplayan H.B. adlı kadının farkına birçok kişi varamadı. Kalabalık, sloganlar atarak yanından geçerken onlara aldırmayan H.B., çöpler arasından elma ve armutlarla, bazı sebzeleri ayıklayıp poşete koydu.

İstanbul Pendik'te oturduğunu, bir süre önce eşinden ayrıldığını ve biri 6 aylık 3 çocuğu bulunduğunu söyleyen H.B., İzmit'teki yakınlarını da bulamadığı için döneceğini söyledi. Yanında parası da olmadığını söyleyen kadına, protestocular içindeki bir kişi yol parası verdi.

 

GÜNÜN İBRETLİK FOTOĞRAFI

Kaynak:Haber Kaynağı