Gülgûn Feyman Budak ve Ümit Zileli ile 'Nasıl Yani?'

Gülgûn Feyman Budak ve Ümit Zileli ile 'Nasıl Yani?'

Gülgûn Feyman Budak ve Ümit Zileli ile 'Nasıl Yani?'...

GÜLGÛN FEYMAN BUDAK VE ÜMİT ZİLELİ'NİN SUNDUKLARI CANLI TARTIŞMA PROGRAMI ‘NASIL YANİ’ SİTEMİZDEN DE CANLI YAYIMLANACAK... 


HaberArtıTürk Haber Koordinatörümüz Gülgûn Feyman Budak ve Usta Gazeteci Ümit Zileli 'Ulusal Kanal'da bugün yayımlanacak programlarında son günlere damga vuran bir konuyu masaya yatıracaklar. 

Bilindiği üzere TBB Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ile Başbakan arasında geçtiğimiz günlerde Dolmabahçe’de gerçekleştirilen görüşme, zamanlaması ve konusuyla manşetlere ‘flaş haber’ olarak oturmuştu. Buna göre ‘Sözde Ergenekon ve Balyoz’ davaları sonucunda hüküm giyen tutukluların, bir başka deyişle ‘Silivri Tutsakları’nın durumları ve davaların meşruluğu üzerine kamuoyunda ciddi bir tartışma ortamı başlatılmıştı.

Özellikle Silivri Mahkemelerinin ve Silivri tutsaklarının durumlarının tartışılarak değerlendirileceği bugünkü programın içeriğini uzmanlar tarafından yapılacak HUKUKİ DEĞERLENDİRMELER oluşturacak.
 
İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Avukat Mehmet Cengiz ve İstanbul Barosu Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocasakal’ın konuk olarak katılacakları program bu akşam da her Perşembe olduğu gibi saat 22.00’de yayına girecek.

Program, HaberArtıTürk Sitemizden de saat 22.00 itibarıyla CANLI olarak yayımlanacak...

Kaynak:Haber Kaynağı