GÜLEN'DEN ERDOĞAN'A ZEYTİN DALI

GÜLEN'DEN ERDOĞAN'A ZEYTİN DALI

Fethullah Gülen iftar mesajı gönderdi.

Fethullah Gülen, kendisine yakın Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı’nın iftarına mesaj gönderdi. Gülen, ‘Her türlü iftira ve şeytanca plana karşı’ sessizliğini koruduğunu söylerken, “Gelin tüm günahlarımızdan tevbe edelim” dedi.

Pensilvanya’da yaşayan Gülen’in Ramazan mesajını yeğeni Kemal Gülen okudu. Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı’nın resmi Twitter hesabından paylaşılan mesajında Gülen, ”Ne acıdır ki, bir hayli zamandan beri toplum olarak bir kere daha arzularımızın esiri olduk. Pek çoğumuz itibarıyla, birer sevgi otağı olan gönüllerimize, kötülük duyguları gelip taht kurdu. Gelin, şu ışıktan günlerin ufkumuzu sarmasını iyi bir vesile sayarak, bütün günahlarımızdan tövbe edelim ve bir arınma süreci başlatalım. Bundan sonra olsun, insanlara karşı saygılı davranıp insanî değerleri korumaya çalışalım" çağrısı yaptı.

Gülen, Hükümet'le yaşanan gerilim için "İşin doğrusu aylardır herbiri bir zıpkın gibi sineme saplanan onca yalan, onca tezvir, onca iftira ve onca şeytanî plan karşısında sükûtu tercih edişimin sebebi milletçe böyle bir tövbeye muvaffak olabileceğimize dair ümidimi koruyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı