Güldal Mumcu'ya Büyük İlgi

Güldal Mumcu'ya Büyük İlgi

Sevgili bayanlar, siyasetten uzak durmayın. Sevgili beyler, eşlerinizi ve kızlarınızı siyasetten uzak tutmayın" dedi.

GÜLDAL MUMCU TURGUTLU'DA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
 

Tuncel YILMAZ/TURGUTLU (Manisa)
TBMM Başkan Vekili ve CHP İzmir Milletvekili Güldal Mumcu, kitap imzalamak ve söyleşide bulunmak için Manisa'nın Turgutlu İlçesi'ne geldi.
 
CHP İlçe Teşkilat Binası önünde Güldal Mumcu'yu, CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan, İl Kadın Kolları Başkanı Fadime Özçakır, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Vahit Doğrucu, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Semra Özgür ve partililer kaşıladı. İlçe Kadın Kolları Başkanı Semra Özgür, Mumcu'ya çiçek verdi. Parti lokaline çıkan Güldal Mumcu, burada partililerle sohbet etti. Mumcu, daha sonra Ortapark Kafeterya'ya geçerek burada düzenlenen söyleşiye katıldı ve 'İçimden Geçen Zaman' adlı kitabını okuyucuları için imzaladı. Ortapark Kafeterya'da düzenlenen programa Turgutlu Belediye Başkanı Ak Partili Serhat Orhan da katıldı. Orhan, söyleşinin ardından Güldal Mumcu'ya kitap imzalattı, çiçek ve hediye paketi verdi.
 
Güldal Mumcu söyleşide eşi Uğur Mumcu'nun ölmeden 1.5 ay önce 10 Aralık 1992 tarihinde kaleme aldığı 'Türk ve Kürt' başlıklı yazısını okudu. Mumcu, konuşmasının son bölümünde ise "Kadın-erkek eşitliğini unutmamamız lazım. Kadın-erkek eşit ama erkekler, kadınlardan biraz daha eşit diye düşünmememiz lazım. Ama burda hiçbir beyin böyle düşünmediğini düşünüyorum. Sevgili bayanlar, siyasetten uzak durmayın. Sevgili beyler, eşlerinizi ve kızlarınızı siyasetten uzak tutmayın" dedi.