GÜL ÇİFTİ İSTANBUL'A GÖÇÜYOR

GÜL ÇİFTİ İSTANBUL'A GÖÇÜYOR

Ankara'da 11 yıldır oturduğu konutu boşaltıyor... İstanbul Anadolu yakasında yaptırdığı ev bitmek üzere... Bugün ABD'ye gidiyor...

Gül, Ankara’dan İstanbul’a taşınacak. Gül’ün, bazı taşınmazlarını satarak İstanbul’un Anadolu yakasında villa tarzı yaptırdığı evin bitmek üzere olduğu belirtildi.

Görev süresi 28 Ağustos’ta dolacak olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bu tarih itibariyle hem Dışişleri Bakanlığı, hem de Cumhurbaşkanlığı dönemi boyunca yaklaşık 11 yıldır kullandığı Dışişleri Konutu’nu boşaltıyor.

Gül, Ankara’dan İstanbul’a taşınacak. Gül’ün, bazı taşınmazlarını satarak İstanbul’un Anadolu yakasında villa tarzı yaptırdığı evin bitmek üzere olduğu belirtildi. Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, küçük oğulları Mehmet Emre Gül’ün Harvard Üniversitesi’ndeki mezuniyet törenine katılmak için bugün ABD’ye gidecek. Gül çifti, ziyaret resmi olmadığı için THY’nin tarifeli uçağını kullanacak.

SARKİSYAN’DAN ‘SOYKIRIM ANMASI’NA DAVET

Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, Erivan’da 24 Nisan 2015’de gerçekleştirilecek “soykırımın 100’üncü yılı anma törenlerine” Türkiye Cumhurbaşkanı’nı da davet etti.

Kaynak:Haber Kaynağı