Gözünü korkutmak için eve çağırdıkları adamı öldürmüşler

Gözünü korkutmak için eve çağırdıkları adamı öldürmüşler

Konya’nın Ereğli ilçesinde göğsünden vurularak öldürülen Emin Uysal’ın cinayet zanlısı 1’i kadın 3 kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi

10 Ekim 2017 tarihinde Konya'nın Ereğli ilçesinde bir apartmanın merdivenlerinde göğsünden vurulmuş halde bulunan 28 yaşındaki Emin Uysal, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Olayın ardından kaçan şüphelilerden bir gazinoda çalışan Gamze T. ile erkek arkadaşı Özcan S. ve Aziz D.’nin polise giderek teslim olduğu öğrenildi. 
 
GAZİNODA TANIŞIP BİR SÜRE BERABER OLMUŞLAR


Hayatını kaybeden Emin Uysal’ın gittiği bir gazinoda tanıştığı ve bir süre beraber olduğu Gamze T.’ye 60 bin lira borç para verdiği öne sürüldü.

Emin Uysal

DARP EDİLİP GÖĞSÜNDEN VURULDU


Emin Uysal’ın parasını geri istediği Gamze T. tarafından Ereğli ilçesindeki evine çağrıldığı ve gittiği bu evde de Özcan S. ve Aziz D. tarafından darp edildiği ardından da göğsünden vurulduğu öğrenildi.

GÖZÜNÜ KORKUTMAK İÇİN YARDIM İSTEMİŞ


Gamze T.’nin Emin Uysal’dan kurtulmak ve gözünü korkutmak için yeni görüşmeye başladığı Özcan S.’den yardım istediği bunun üzerine de Emin Uysal’ı evine götürdüğü önü sürüldü.
 
3 KİŞİ TUTUKLANDI


Emniyetteki işlemlerinin ardından Gamze T., Özcan S. ve Aziz D. cinayet şüphelisi olarak sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

 

İlgili Haberler