Gözaltına Alınan İş Adamından Çarpıcı Açıklama

Gözaltına Alınan İş Adamından Çarpıcı Açıklama

Yolsuzluk ve rüşvet iddialarıyla gözaltına alınıp bırakılan Taşyapı’nın sahibi Emrullah Turanlı'dan göz altına alındığı yolsuzluk operasyonuyla ilgili çarpıcı açıklamalar...

Geçen hafta ülke gündemine bomba gibi düşen yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda gözaltına alınıp bırakılan Taşyapı’nın sahibi Emrullah Turanlı; “Soruşturma hayırlı, gün gelecek güller açacak.. Ve So­ruş­tur­ma­yı baş­la­tan, ta­kip eden sav­cı­la­ra, po­lis­le­re de he­lal ol­sun. Ta­bi­i ki or­ta­da bir suç var­sa ba­kan­dan ha­ber­siz oğ­lu­nu ala­cak­lar. ” dedi.

Emrullah Turanlı: "operasyonun ülke ekonomisine zarar veriyor" eklindeki iddiaları da kabul etmedi. Türk ekonomisinin 3-5 kişinin tutuklanmasıyla çökmeyecek kadar güçlü olduğuna dikkat çeken Turanlı şöyle konuştu:

“Ben yıllarca işadamının iş yaparken bürokrasi engeline takılmasına karşı geldim. İşadamı alnının akıyla yatırım yaparken aracıya ihtiyacı yok dedim. Ama kimse beni dinlemedi. Ben aracılara karşı geldiğim için yatırım izinlerimin süresi 5-7 yıl arasında sürdü.. Yolsuzluk yapan çıksın ve yargıya zaman kaybettirmeden suçunu itiraf etsin. 10 belediye benden uygunsuz 20 milyon lira aldı. Davaları kazandım. Her şey kayıt altında.”

"Bun­dan son­ra iş­ve­ren­le­rin baş­ka iş­ler­le za­man kay­bet­me­ye­ce­ği­ni be­lir­ten Tu­ran­lı Sey­ran­te­pe­’de ye­ni ko­nut pro­je­miz var. Eti­le­r’­de imar­lı 3 dö­nüm ara­zim var. Bu­ra­ya otel, has­ta­ne ya da hu­zurevi yap­mak is­ti­yo­rum fa­kat 10 yıl­dır ruh­sat ala­mı­yo­rum."

Bugün Gazetesi,Emine Açar'a konuşan Turanlı Bakan atamalarına ilişkin de görüş bildirdi: “Devlette önerilerle insan atıyorlar, oysa görev hak edene verilmeli, çünkü bedelleri ağır oluyor. İstifa eden Bakan Erdoğan Bayraktar kişiliklidir. İnşallah dava erken sonuçlanır. Zulüm içinde yaşıyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı