GÖKHAN TÖRE BU MAÇI SATMIŞTIR

GÖKHAN TÖRE BU MAÇI SATMIŞTIR

Toroğlu'nın Beşiktaş Erciyes spor karşılaşması için söyledikleri olay yaratacak

Yorumcu Erman Toroğlu, Erciyesspor maçında kırmızı kart gören Beşiktaşlı Gökhan Töre için, "Maçı aldı Erciyesspor'a verdi. Töre bu akşam Beşiktaş'ı satmıştır" dedi. Yaptığı her konudan yorumları ile tepkisini çekmediği kesim kalmayan Erman Toroğlu'nun bu yorumu da beşiktaşlıları sinirlendireceğe benziyor. İşte Hürriyet gazetsinde yer alan Toroğlu'nın Beşiktaş Erciyes spor karşılaşması için söyledikleri.

"TÖRE BEŞİKTAŞI SATMIŞTIR"

TRT Spor'da yayınlanan "Futbol Arenası" programında lider Beşiktaş'ın Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor deplasmanda aldığı 3-2'lik yenilginin yanı sıra Gökhan Töre'nin kırmızı kartı masaya yatırıldı.

Programın yorumcularından Erman Toroğlu, kırmızı kart ile ilgili olarak, "Bu akşam Gökhan Töre maçı aldı Kayseri Erciyesspor'a verdi. Aynısını Fenerbahçeli Alves de Galatasaray maçında yapmıştı. Töre bu akşam Beşiktaş'ı satmıştır" dedi.

YALÇIN: KIRMIZI KARTTA SIKINTI VAR

Diğer yorumcu Sergen Yalçın ise, kırmızı kart ile ilgili şüpheleri olduğunu ifade etti. Yalçın, "Bu kırmızı kartta sıkıntı var. Töre 4. hakemle konuştu. Madem küfür etti, neden o zaman hakem onu oyundan atmadı? Ama Bülent Korkmaz itiraz edince hakem kırmızı gösterdi, Bülent Korkmaz'ın söylemesiyle hakem oyuncu mu atar) O işte bir sıkıntı var" şeklinde konuştu.

YALÇIN: İKİNCİ GOLDE NECİP'İN HATASI VAR

Beşiktaşlı oyuncuların Erciyesspor maçında özveriyle oynadığını ifade eden Yalçın, "Yenen 2. golde Necip'in hatası vardı" dedi.
Beşiktaş'ın derbide sıkıntı yaşayacağını kaydeden Sergen Yalçın, "Fenerbahçe derbisinde Gökhan Töre'nin olmayışı sıkıntı olacak. Fenerbahçe derbi maçlara iyi konsantre oluyor. Galatasaray maçında 10 kişi kalmasalar kaybetmezlerdi. Fenerbahçe'nin çok iyi bir kadrosu var" ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Haber Kaynağı