GÖKÇEK'TEN İHSANOĞLU HAKKINDA ŞOK İDDİA!

GÖKÇEK'TEN İHSANOĞLU HAKKINDA ŞOK İDDİA!

B iddia çok konuşulacak…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Adam bulamadılar Ekmel Bey'i aday yaptılar. Adam 27 sene Türkiye'de yaşamamış, doğmamış ama gelmiş şimdi başımıza cumhurbaşkanı olacak. Niye? Baronlar öyle istemiş. Niye? Yurtdışındaki güçler öyle istemiş ama bu millet kendi içinden çıkmış Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanı olarak seçecektir" dedi.

Rota Haber'de yer alan habere göre; Büyükşehir Belediyesi tarafından Kızılcahamam'da bu yıl ikincisi düzenlenen ve yaklaşık 10 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen iftarda konuşan Gökçek, bir seçimi daha geride bıraktıklarını, ilçede yaşayanların da desteğiyle yeniden seçildiğini anımsattı.

"Seçimlerde sizlerden Kızılcahamam'da ve büyükşehirde AK Parti'ye oy vermeniz ve birlikte çalışma imkanı vermeniz konusunda ricada bulunmuştuk" diyen Gökçek, şöyle devam etti: "Allah razı olsun bu imkanı hem Kızılcahamam'da hem de büyükşehirde bizlere verdiniz, sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Biz de en çok oy veren köyden, hizmete başlayalım dedik. Maşallah Kızılcahamam köy sayısı olarak bir hayli fazla, 104 köyü var. Şu an en çok oy veren köylerden başladık. Akçay, Alpagut, Aşağı Höyük, Başağaç, Binkoz, Bezci Kuzören, Çavuşlar, Çeltikçi, Güneysaray, Karşıyaka, Kocalar, Kurumcu, Kınık, Mustafa Kemal Paşa, Tahtalar, Yenice ve Yukarı Höyük mahallelerinin asfaltını bitirdik. Merkezde en ufak sokağa kadar girip asfalt işlemlerini bitirdik, toplam olarak 134 bin ton asfalt dökmüşüz, 212 kilometre de yol çalışması yapmışız, helalı hoş olsun Kızılcahamamımıza."

Gökçek, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney ile yaptığı görüşme sonucu ilçeye görkemli bir park yapma kararı aldığını dile getirerek, "Öyle bir park yapalım ki Ankara'daki oyuncakları daha da aşan son derece modern... Bunu Kuzey Yıldızı'nda yaptığımız parkta görebilirsiniz, oradakileri buraya bu sene getirelim, yetiştirelim. İnşallah bunu bu sene bitireceğiz ve çocuklarımıza farklı bir parkı hediye edeceğim" diye konuştu.

Genel seçimlerde Kızılcahamam'daki bazı köylerde oy oranlarının düşük çıktığını ifade eden Gökçek, şunları kaydetti: "Ama yine de bu köylerin önlerinde bir fırsat daha var. Önümüzde 10 Ağustos var. 10 Ağustos'ta Türkiye'nin Başbakanı'nı Türkiye'nin Cumhurbaşkanı yapacağız sizin dua ve desteklerinizle. Onun için az oy veren köyler üzülmesin, burada farklı parti filan da yok. Biliyorsunuz adam bulamadılar Ekmel Bey'i aday yaptılar. Adam 27 sene Türkiye'de yaşamamış, doğmamış ama gelmiş şimdi başımıza cumhurbaşkanı olacak. Niye? Baronlar öyle istemiş. Niye? Yurtdışındaki güçler öyle istemiş ama bu millet kendi içinden çıkmış Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanı olarak seçecektir."

İlçe Belediye Başkanı Muhittin Güney de Kızılcahamam'da asfalt çalışmalarını büyük oranda bitirdiklerini, köylerde ise çalışmaların devam ettiğini söyledi. İlk kez köy yollarına sıcak asfalt atıldığını dile getiren Güney, yapılan bu çalışmalar dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e teşekkür etti.

Gökçek ve Güney, daha sonra belediye hizmet birimi Ak Masa'yı hizmete açtı.

 

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı