GÖKÇEK İKİ GÜN ÖNCE BÖYLE SÖZ VERMİŞTİ

GÖKÇEK İKİ GÜN ÖNCE BÖYLE SÖZ VERMİŞTİ

AKP Şabanözü Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Kılıç'tan şok sözler...!

AKP'nin seçimi kaybettiği Şabanözü için AKP'li yönetici, ilçedeki asfalt çalışmalarını durduklarını duyurdu.

Çankırı’nın Şabanözü ilçesinde yenilenen belediye başkanlığı seçimlerini MHP adayı Mustafa Karakaya kazandı. Bunun üzerine AKP Şabanözü Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Kılıç, Facebook’ta asfalt çalışmalarını durdurduklarını açıkladı ve ”Bunu Şabanözü Hak Etti Bi 5 Yıl Artık Hizmete Susarsınız Pişmanlık Fayda Etmez Şabanözü….!!!” diye yazdı.

30 Mart yerel seçimlerinde AKP’li Ali Çapçı’nın 4 oy farkla kazandığı seçim, MHP’li aday Mustafa Karakaya’nın itirazı sonucu il seçim kurulu tarafından iptal edildi. Tekrar yapılan seçimde kazanan MHP oldu.

AKP’nin seçimi kaybetmesinin ardından ilginç bir gelişme yaşandı.

AKP Şabanözü Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Hüseyin Kılıç, ilçede yapılan asfalt çalışmalarını durdurduklarını açıkladı.

Facebook hesabından “Şabanözü bunu hak etti” diyen Kılıç şunları yazdı:
“Ankara Büyükşehir Belediyesi Tarafından Şabanözü İlçesine Yapılan Asfalt Çalışması An İtibari İle Durdurulmuştur Asfalt Makineleri Ve İşçileri Ankaraya Dönüş Yapacaklar Bunu Şabanözü Hak Etti Bi 5 Yıl Artık Hizmete Susarsınız Pişmanlık Fayda Etmez Şabanözü….!!!”

Çankırı Belediyesi’nde Özel Kalem Müdürlüğü’nde Personel olduğunu da belirten Hüseyin Kılıç, ayrıca “Şabanözü İlçemizdeki Secimi Kaybettik Şabanözü İlçemize Bol Hizmetsiz 5 Yıl Diliyorum Pişmanlık Fayda Etmez Şabanözü….!!!” mesajını da paylaştı.

2 GÜN ÖNCE MELİH GÖKÇEK ZİYARET ETMİŞTİ

Gürpınar Mahallesi’nde asfalt çalışmalarının, Yeşilöz Mahallesi’nde de düzeltme işlemlerinin başladığını kaydeden Başkan Gökçek, seçimlerden sonra da buralarının asfalt çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını söyledi. AK Parti’nin Şabanözü Belediye Başkan Adayı Ali Çapcı için destek isteyen Gökçek, taleplere ilişkin olarak da, “Madem söz verdik, sözümüzü yerine getireceğiz” dedi.

baskan-gokcekten-sabanozune-ziyaret-iha-20140530aw104817-4-t.jpg

Daha sonra Şabanözü’nün Karaören Mahallesi’ne giden Başkan Gökçek, burada da vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılandı. Karaörenlilerle sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Başkan Gökçek, asfaltsız olan yerlere asfalt ile mahalleye bir park sözü verdi. Başkan Gökçek, ayrıca mesire alanlarına park ve bayan kondisyon aletleri, cami avlularına oturma grupları yapılacağını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı