Gökçek Bu Kez Fena Yakalandı

Gökçek Bu Kez Fena Yakalandı

.

Gökçek'ten dikkat çekme hamlesi 

Bugün ŞOK suikast iddialarıyla gündeme gelen Melih Gökçek'in Haziran ayında gene katıldığı bir TV proğramında canlı yayında bu tip iddialarda bulunduğu ortaya çıktı.Sosyal medyada sürekli alay konusu olan Melih Gökçek bu seferde Suikast hikayesi ile "Tİ" ye alındı.


Haziran ayında Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Basın Kulisi programına katılan Melih Gökçek; Aynen benzer iddiaları tekrar ediyor.


SES GETİRECEK SUİKAST YAPABİLİRLER


Bu aşamayı başaramayınca bu güçlerin uyguladığı metod, suikastlar yapmak.Tercih sırasını nasıl yaparla onu bilemiyorum. Ama onlar için birinci tercih onlar için devletin üst kademesinden olabilir… Ses getirebilecek birisi olmalı. Bu Melih Gökçek de olabilir. Bu isimlerden bir tanesine suikast yaparak ortalığı birbirine katmak, ortalığa kan gölüne çevirmek. Veya iki tane işadamını öldürecekler, ya da Gezi eylemlerinde adı sivrilen birilerini öldürecekler. Bir suikast zinciri başlatacaklar. İnsanları birbirine kırdırmak için.

BENİ VURURLARSA KİMSE SOKAĞA DÖKÜLMESİN


Gökçek o gün yaptığı açıklamalarda 'Beni de vurabilirler. Beni vurdukları için kimseye sokağa dökülmesin.Bu dış güçlerin ve ajanların işidir. Türkiye'nin bekasını bozup, bizi birbirimize düşürmeye çalışan, alçakların işidir' demiş. 

Gökçek'in Haziran ayında ve son günlerde yaptığı açıklamalar göze alındığında; Gökçek'in kendisine azalan Halk ilgisini yeniden kazanmak amacıyla,dikkat çekmeye çalıstığı iddia ediliyor.