GİZEM'DEN KÖTÜ HABER GELDİ

GİZEM'DEN KÖTÜ HABER GELDİ

Gizem Akdeniz’in cesedi bulundu.

SON DAKİKA GELİŞMESİ

 

Adana'da geçtiğimiz Pazar günü kaybolan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in cesedinin bulunduğu bildirildi. Olayla ilgili 1 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. 

AYRINTILAR YENİ BAŞLIKTA

ÖZEL EKİP KURULDU


Gizem Akdeniz’in kaybolduğu ihbarının ardından harekete geçen polis, normal prosedürlere göre 24 saat beklemesi gerekirken, rutin uygulamanın dışına çıkarak arama çalışmalarına başladı. Adana Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk, Asayiş ve İstihbarat Şube müdürlüklerinden oluşan özel bir ekip kuruldu. Yapılan İş bölümünün ardından ekiplerin bir kısmı bölgeyi tararken, bazıları harekete geçerek yakın çevredeki suçluların profillerini incelemeye aldı. Cinsel saldırı ve istismar suçlarından kaydı bulunanların listesini çıkartan polis, alınan genel arama kararıyla evlere girip inceleme yaptı.


BOŞ ARAZİLER, İNŞAAT ALANLARI VE BİNALARA GİRİLDİ

Hareket kabiliyeti yüksek olan Asayiş Şubesi’ne bağlı Güven Timleri de Gizem Akdeniz’in kaybolduğu bölgeye kaydırılarak arama çalışmalarına katılması sağlandı. Gizem Akdeniz’in fotoğraf ve eşgal bilgileri ekiplere dağıtıldı. İnşaat alanları, çukurlar, boş araziler ve apartmanların bodrum katlarına giren polisler, binaların çatı katlarına kadar arama yaptı. Yaya olarak yapılan aramalara polis helikopteri de havadan destek verdi.


DALGIÇLAR KANALDA ÇALIŞMA YAPTI


Polis helikopteri hava kararıp uçuş güvenliği tehlikeye düşünceye kadar bölgenin üzerinde uçarken, Su Altı Grup Amirliği’ne bağlı Dalgıç Polisler de Gizem Akdeniz’in evine yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta bulunan Devlet Su İşleri’ne ait sulama kanalını taradı. Polis telsizlerinden Gizem Akdeniz’in eşgal bilgileri sık sık anons edilerek farklı bölgelerdeki ekiplerin de duyarlı sağlanırken, gelen ihbarların da titizlikle değerlendirilmesi istendi.

POLİSE, AKUT VE CANKUR DA KATILDI


Adana Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin çalışmalarına akşam saatlerinde Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı CANKUR ile Mersin’den gelen 9 kişilik AKUT ekibi de katıldı. Polise destek amacıyla çalışmalara katılan sivil ekipler İtfaiye Daire Başkanı Adil Deveci tarafından yönlendirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı