YALOVA'DA DEHŞET; ÇOCUĞA TECAVÜZ EDİP ÖLDÜRDÜ

YALOVA'DA DEHŞET; ÇOCUĞA TECAVÜZ EDİP ÖLDÜRDÜ

Yalova'da önceki gün babası tarafından cesedi bulunan 12 yaşındaki Gizem Ekici'nin katili cinayetin korkunç detaylarını anlattı

Yalova'nın Seyrantepe Mahallesi'nde tecavüz ettiği ortaokul öğrencisi 12 yaşındaki Gizem Ekici'yi öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan dayısının oğlu 21 yaşındaki E.A.'nın cenaze evinde ağlarken yakalandığı ortaya çıktı.

BABMA SÖYLEYECEĞİM DEYİNCE

 Gizem Ekinci dün akşam otopsinin ardından toprağa verilirken; E.A.'nın ise ifadesinde, "Gizem'e ağzını kapatarak tecavüz ettim. Bana, 'Seni babama söyleyeceğim' deyince öldürdüm" dediği öğrenildi.

BABASI BULDU

Yalova’nın yeni kurulan yerleşim merkezlerinden Seyrantepe Mahallesi İkinci Sokak’ta oturan emekli işçi Arif Ekici dün sabah rahatsızlığı nedeniyle hastaneye giderken, temizlik görevlisi olarak çalışan 7 çocuk annesi eşi Rukiye ise işe gitti. Öğlen saatlerinde eve dönen Arif Ekici, kızı Gizem'i evdeki koltuğun arkasında göğsünden bıçaklanarak öldürülmüş olarak buldu.

Haber verilmesi sonucu olay yerine gelen jandarma ekipleri detaylı incelemelerde bulunduktan sonra Gizem'in cesedi, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

EVDE AĞLARKEN YAKALANDI

Olayı soruşturan jandarma ekipleri, mahalle sakinlerinden gün içerisinde eve giren ve çıkan kişileri sordu. İfadesi alınan kişilerin öldürülen Gizem'in dayısının askerden yeni gelen oğlu olan E.A.'yı söylemesi sonucu, jandarma evde ağlayan E.A.'yı gözaltına aldı.

576e970867b0a95e68ad54ac.jpg

Jandarmadaki sorgusunda suçunu itiraf ettiği belirtilen E.A., "Gizem'e bağırmaması için ağzını kapatarak tecavüz ettim. Gizem daha sonra bana, 'Seni babama söyleyeceğim' deyince onu bıçakladım. Üzerim kan olmuştu. Eve gidip kıyafetlerimi değiştirdikten sonra hiç bir şey olmamış gibi cenaze evine geldim. Dikkat çekmemek için ağladım. Fakat yakalandım" dediği ileri sürüldü.

Sorgulamasının ardından geniş güvenlik önlemleri altında elleri arkadan kelepçelenerek adliyeye çıkartılan E.A. tutuklanırken, 700. Yıl Osmangazi Ortaokulu 6’ıncı sınıf öğrencisi Gizem Ekici’nin cenazesinin ise dün ikindiden sonra ailesi tarafından Kazimiye Köyü'nde toprağa verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı