Gidiyor mu kalıyor mu? İşte Terim'in kararı!

Gidiyor mu kalıyor mu? İşte Terim'in kararı!

Üçüncü kez göreve geldiği Galatasaray’da, üst üste 2. kez takımını şampiyon yapmaya hazırlanan Fatih Terim, önümüzdeki sezonda da Sarı-Kırmızılı kulübün başında kalmaya karar verdi. Galatasaray ile 2 senelik daha sözleşmesi olmasına karşın, mukavelesindeki özel madde nedeniyle, her sezon sonunda tek taraflı olarak yolları ayırma hakkına sahip olan Terim, bir kez daha kalmaktan yana karar kullandı. Özellikle İtalya’dan ciddi teklifler alan ve şampiyonluğun ardından ayrılık kararı alacağı konuşulan tecrübeli hocanın, en büyük hayali olan “G.Saray’ın başında Şampiyonlar Ligi Kupası’nı kaldırabilmek” hedefini gerçekleştirebilmek için, tüm teklifleri geri çevirdiği ve “1 yıl daha devam” kararı aldığı ortaya çıktı. 

Sezon içerisinde başkan Ünal Aysal ile yaşadığı bir çok fırtınaya rağmen, yine de soğukkanlılığını koruyan ve sorunların sabırla çözülmesini bekleyen Fatih Terim, sadece bir kez patlamış ve Kasımpaşa karşılaşmasının ardından gerçekleştirdiği açıklamada, “Önüme çıkarılan ve uğraşmak zorunda bırakıldığım şeylerden, artık son derece sıkıldım, yoruldum” ifadeleriyle tepkisini dile getirmişti.

MENAJERİNE ‘KALIYORUM’ DEDİ

İşte o günden bu yana başkan Ünal Aysal ile ilişkilerinde yeni bir dönemin içerisine giren Fatih Terim’in, sezon bitiminde takımdan ayrılabileceği ve İtalya’dan gelen tekliflere sıcak baktığı konuşuluyordu. Ancak Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale çıkma başarısını gösteren ve 19. şampiyonluk için geri sayıma geçen G.Saray’da gerçekleştirmek istediği bir rüyası daha olan Terim, 1 yıl daha Florya’da kalma kararı alıp önümüzdeki sezon için planlamalara başladı. Terim’in, İtalya’daki menajerine de haber göndererek Cimbom ile yola devam edeceğini söylediği öğrenildi.