GENELKURMAY'DAN PKK SALDIRISI AÇIKLAMASI: 1 ŞEHİT 1 AĞIR YARALI

GENELKURMAY'DAN PKK SALDIRISI AÇIKLAMASI: 1 ŞEHİT 1 AĞIR YARALI

GENELKURMAY AÇIKLADI: ROKETATAR İLE SALDIRDILAR Muş'un Kızılağaç Jandarma Karakol Komutanlığına PKK'lı teröristlerce yapılan saldırı ile ilgili Genelkurmay Başkanlığı tarafından açıklama yapıldı. Genelkurmay Başkanlığı tarafından...

GENELKURMAY AÇIKLADI: ROKETATAR İLE SALDIRDILAR
Muş'un Kızılağaç Jandarma Karakol Komutanlığına PKK'lı teröristlerce yapılan saldırı ile ilgili Genelkurmay Başkanlığı tarafından açıklama yapıldı.
 
AÇIKLAMA ŞÖYLE
 
"15 Haziran 2016 Çarşamba günü saat 12.08’de Muş ili merkez ilçesi Kızılağaç Jandarma Karakol Komutanlığına, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından uzun namlulu silahlar ve roketatar ile saldırıda bulunulmuştur.
 
Yapılan saldırıya anında karşılık verilmiş, çıkan çatışmada biri ağır olmak üzere iki kahraman korucumuz yaralanmış, yaralılar derhal hastaneye sevk edilmiş, ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen durumu ağır olan kahraman korucumuz kurtarılamayarak saat 14.15’te şehit olmuştur.
 
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, tüm kahraman korucu camiasına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına ve Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman korucumuza acil şifalar temenni ediyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı