GENEL KURMAY BAŞKANI HAKKINDA ŞOK İDDİA

GENEL KURMAY BAŞKANI HAKKINDA ŞOK İDDİA

HP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Özel ile ilgili ilginç bir iddiada bulundu.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’in, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Ergenekon ve Balyoz davaları konusunda kendisinin saflığından yararlandığını söyediği ileri sürüldü. Genelkurmay başkanlığına geldiğinden beri Erdoğan’ın sözünden çıkmadığı bilinen, hatta Erdoğan gibi sosyal medyayı tehdit ilan eden Özel’e söylediği savunulan sözler şaşkınlık yarattı.

Sözcü’den Başak Kaya’nın haberine göre; CHP Cezaevi Komisyonu Üyeleri, Balyoz raporunu basın toplantısıyla açıkladı. Toplantıya çok sayıda tutuklu yakını da katıldı. Beş aydır Anayasa Mahkemesi’ne yapılan başvurulardan sonuç çıkmaması eleştirilen toplantıda, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Özel ile ilgili ilginç bir iddiada bulundu.

Balyoz Tutuklularını ziyaret eden Genelkurmay Başkanı Özel’in “Hiç merak etmeyin ben bu sorunu kendi yöntemlerimle çözeceğim” sözünü verdiğini belirten CHP’li milletvekili, Necdet Özel’in sorunun çözülmemesi ve kendisinin istifasının konuşulmaya başlaması üzerine cezaevindeki silah arkadaşlarına “Başbakan benim hulus (gönül temizliği) ve saffetimden (temizlik, saflık, arılık) yararlandı” dediğini söyledi.

CHP milletvekili, Genelkurmay Başkanı’na “Bu sözlerinin arkasında duracak mısınız? Başbakanın sizi kandırdığını söyleyecek misiniz?” dedi.

TSK'DAN JET AÇIKLAMA

Bu iddianın medya da yer almasından 2-3 saat sonra TSK'dan konuya ilşkin ayrıntılı bir açıklama geldi. İlgili haber için tıklayınız.

ilgili-haber-kopru-fontu-058.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı