Genç oyuncudan kötü haber!

Genç oyuncudan kötü haber!

.

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanıp, bitkisel hayata girdiği açıklanan tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu 26 yaşındaki Huban Öztoprak, 11 gündür tedavi gördüğü hastanede verdiği yaşam savaşını kaybetti.

Datça'ya gösteriye giden İstanbul Kumbara Görsel Tiyatro Grubu'nun 10 oyuncusunu taşıyan minibüs, Seyirtepe Mevkii'nde, karşıdan gelen hafriyat kamyonuyla çarpıştı. Kazada 8 tiyatrocu yaralandı. İlçedeki hastanelere kaldırılan yaralılardan 7'si tedavilerinin ardından taburcu edilirken, minibüsün arka koltuğunda sıkışan ve durumu ağır olan tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Huban Öztoprak'ın, Özel Yücelen Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde solunum cihazına bağandı. Ailesi ve yakınları Huban'dan gelecek iyi haberleri beklerken, bugün (salı) akşam saatlerinde umutlu bekleyiş acı ile son buldu. Huban'ın 20.30'da duran kalbini tekrar çalıştırmak için 1 saat süren müdahaleler sonuçsuz kaldı. 11 gündür yaşam savaşı veren Huban'ın ölümü yakınlarında üzüntü yaşattı.

CENAZE İSTANBUL'A GÖTÜRÜLECEK

Huban Öztoprak'ın ölüm haberi İstanbul'da olan ailesine telefonla bildirildi. Yarın sabah Marmaris'e gelecek olan genç oyuncunun ailesi cenazeyi Dalaman'a kadar karayoluyla, buradan da havayoluyla son yolculuğuna uğurlamak üzere İstanbul'a götüreceği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı