GENÇ KIZLARIN SEVGİLİSİ ÜNLÜ OYUNCU İMAJ YAPTI

GENÇ KIZLARIN SEVGİLİSİ ÜNLÜ OYUNCU İMAJ YAPTI

Genç kızlar hayran oldu.

Türkiye’nin son jönü olarak gösterilen Çağatay Ulusoy imajını yeniledi. Dizinin tatile girmesini fırsat bilen Çağatay Ulusoy sakal bıraktı.

Çağatay Ulusoy da sezon bitimi imaj değiştirenler kervanına katıldı. Genç oyuncu Medcezir’in sezon finali yapmasının ardından sakallarını uzattı. Dizide bir üniversite öğrencisini canlandıran Ulusoy uzun saçlı ve sakalsızdı.

Sakallı fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Çağatay Ulusoy’un yeni hali hayranlarının büyük beğenisini topladı. Genç oyuncu bugüne kadar sakallı olarak görüntülenmemişti.

Çağatay Ulusoy 2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünde eğitim görmüştür ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başlamıştı.Ayrıca, haftada 2 kez oyuncu Vahide Gördüm ve yine kendisi gibi oyuncu olan eşi Altan Gördüm'ün sanat okulu Akademi 35 Buçuk'ta oyunculuk dersi alıyor.

cagatayulusoyyeniimaj.jpg

Ulusoy'un ekranlarda izleyiciyle buluşması 2011'de yayınlanmaya başlanmış olan Adını Feriha Koydum dizisiydi. Ayrıca Anadolu Kartalları sinema filminde de rol almış, canlandırdığı Üsteğmen Ahmet Onur karakteriyle büyük beğeni toplamıştı. Tatiline devam eden Çağatay Ulusoy, önümüzdeki sezon da sevgilisi Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaştığı Medcezir dizisiyle sevenleriyle buluşacak.

Kaynak:Haber Kaynağı