GENÇ KIZIN CİNAYET ZANLISI NİŞANLISI ÇIKTI

GENÇ KIZIN CİNAYET ZANLISI NİŞANLISI ÇIKTI

BALIKESİR'in Burhaniye İlçesi'nde, kayıp olarak aranırken geçen yıl kasım ayında menfezde cesedi bulunan 15 yaşındaki Hasret Kımna'nın cinayet zanlısı olarak nişanlısı Tufan Örmüş tutuklandı.Burhaniye'de 4 ay kayıp olarak arandıktan...

BALIKESİR'in Burhaniye İlçesi'nde, kayıp olarak aranırken geçen yıl kasım ayında menfezde cesedi bulunan 15 yaşındaki Hasret Kımna'nın cinayet zanlısı olarak nişanlısı Tufan Örmüş tutuklandı.

Burhaniye'de 4 ay kayıp olarak arandıktan sonra geçen yıl 14 Kasım 2015 günü Pelitköy Mahallesi'ndeki bir menfezde cesedi bulunan Hasret Kımna'nın cinayet zanlısı olarak nişanlısı tutuklandı. Jandarma ekipleri, cinayetle ilgili soruşturma başlatıp, zanlının kimliğinin belirlenip yakalanması için harekete geçti. Yapılan araştırma sonunda Hasret Kımna'yı nişanlısı Tufan Örmüş'ün öldürdüğü belirlendi. Bunun üzerine jandarma ekipleri Örmüş'ü, cinayet zanlısı olarak gözaltına aldı. Jandarmadaki sorgusunda Kımna ile tartışırken genç kızın yere düşüp başını yere vurduğunu, öldüğünü anlayınca cesedini menfeze attığı söyleyen Tufan Örmüş, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Cinayetle ilgili soruyturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı