GENÇ KIZA HASTANEDE TACİZ ŞOKU

GENÇ KIZA HASTANEDE TACİZ ŞOKU

Niğde Açık Cezaevi’nde hükümlü 28 yaşındaki F.K., izinli olarak çıktıktan sonra gittiği Niğde Devlet Hastanesi’nde 20 yaşındaki H.A. adlı genç kızı taciz etti.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Niğde Devlet Hastanesi’nde yatan babaannesi Z.A.’ya refakatçilik yapan H.A., iddiaya göre uykuya daldıktan bir süre sonra vücudunda bir elin dolaştığını hissetti. Üzerindeki örtüyü açan genç kız karşısında tanımadığı birini görünce çığlık attı. Tacizci korkup kaçarken, H.A. da hemşirelere ve güvenlik görevlilerine tacize uğradığını anlattı. 

İhbar üzerine hastaneye gelen polis, genç kızın ifadesini aldıktan sonra güvenlik kamerası görüntülerini de incelemeye aldı. Ekipler, tacizcinin F.K. olduğunu saptadı. Niğde Açık Cezaevi’nde hükümlü olduğu ve bir süre önce de izinli olarak dışarı çıktığı saptanan tacizci kısa sürede yakalandı.

Gözaltına alınan F.K., taciz iddialarını reddederek olay günü Niğde Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldığını söylediği ablasını odalarda aramaya başladığını, girmiş olduğu bir odada saçlarını ablasına benzettiği için H.A.’nın yüzündeki örtüyü açtığını ve kendisini karşısında gören genç kızın da panikle bağırmaya başladığını, bunun üzerine telaşlanıp odadan uzaklaştığını anlattı. Tacizci, sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede bu suçtan da tutuklanarak Niğde E Tipi Kapalı Cezaevi’ne konuldu.

Kaynak:Haber Kaynağı