GENÇ KIZ, TECAVÜZE KALKIŞAN İŞ ARKADAŞINI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

GENÇ KIZ, TECAVÜZE KALKIŞAN İŞ ARKADAŞINI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

18 yaşındaki D.B., çalıştığı fabrikadan arkadaşı olan 33 yaşındaki Alaattin Kara'yı, iddiaya göre kendisine tecavüz etmeye kalkışması üzerine bıçaklayarak öldürdü. Kendisi de elinden yaralanıp, baygınlık...

KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde 18 yaşındaki D.B., çalıştığı fabrikadan arkadaşı olan 33 yaşındaki Alaattin Kara'yı, iddiaya göre kendisine tecavüz etmeye kalkışması üzerine bıçaklayarak öldürdü. Kendisi de elinden yaralanıp, baygınlık geçiren genç kız, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

BİRLİKTE ÇALIŞIYORLARMIŞ

Olay bugün saat 13.45 sıralarında, Gebze Hacıhalil Mahallesi 1124 Sokak'ta bulunan apartmanın 4'üncü katındaki dairede meydana geldi. Dilovası'ndaki bir fabrikada çalışan, Gebze'deki evinde yalnız yaşayan D.B., iddiaya göre, aynı fabrikadan arkadaşı olan Alaattin Kara ile sabah saatlerinde buluştu.

BİRLİKTE EVE ÇIKMIŞLAR

İkili marketten alışveriş yaptıktan sonra birlikte D.B.'nin evine çıktı. Öğle saatlerinde, D.B.'nin oturduğu daireden genç kızın "İmdat, kurtarın beni tecavüz etmeye kalkıyor. Polise haber verin" çığlıkları duyuldu. Çığlıkları duyan komşuları, polise ihbarda bulundu.

İhbarı üzerine olay yerine gelerek apartmanın 4'üncü katına çıkan polis ve 112 Acil ekipleri, daire kapısının önündeki merdivenlerde genç kızı kanlar içinde buldu.

Elinde bıçak kesileri bulunan ve baygınlık geçirdiği belirlenen D.B., hemen ambulansa alınıp, hastaneye kaldırıldı. Dairenin içine giren ekipler ise Alaattin Kara'yı yine kanlar içinde yerde hareketsiz buldu. 

Sağlık ekipleri, Kara'nın aldığı bıçak darbeleriyle yaşamını yitirdiğini belirledi. D.B. tarafından bıçaklandığı belirlenen Alaattin Kara'nın cesedi, yapılan incelemenin ardından, otopsiye gönderildi. Polis ekiplerinin evdeki incelemesi sürerken, soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı