GELİŞME:O SAATİ ALAN BELLİ OLDU!

GELİŞME:O SAATİ ALAN BELLİ OLDU!

ESKİ Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın 700 bin liralık kol saati faturası Murat Yılmaz'ın üzerine!

ESKİ Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın 700 bin liralık kol saati faturasında imzası bulunan Murat Yılmaz'ın, İranlı işadamı Rıza Sarraf'ın Bodrum'da yaşayan kaptanı olduğu ortaya çıktı.


Eski Bakan Çağlayan TBMM'de hakkında verilen önergenin tartışıldığı sırada kürsüden bir belge gösterdi. 700 bin liralık kol saatinin hediye olup olmadığı yolundaki eleştirilere yanıt veren Çağlayan "Saati Zarrab aldı ama parasını ben ödedim. Garantisi benim adıma" açıklamasını yapmıştı.

Zafer Çağlayan'ın, Meclis kürsüsünden elinde salladığı faturanın adres kısmında alıcı olarak Murat Yılmaz ismi ve Bodrum'da bir adresin olduğu dikkat çekti. Bu adresi araştıran DHA muhabirleri Umurca Mahallesi'ndeki söz konusu adreste üç yıldır 38 yaşındaki Murat Yılmaz'ın oturduğunu belirledi. Murat Yılmaz'ın, Rıza Sarraf'ın kaptanı olduğu ve yardımcısı Ejder isimli kişi ile 17 Aralık operasyonundan 3 gün sonra, sivil polis ekiplerince İstanbul'a götürüldüğü, üç gün süren sorgulamanın ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Murat Yılmaz'ın, Rıza Sarraf'ın Bodrum'da yaz aylarında eşi ile birlikte tatilini geçirdiği lüks 46 metre uzunluğundaki Malta bayraklı '60. Years' yatının kaptanı olduğu belirtildi.

İŞTE ÇOK ÖZEL GÖRÜNTÜLER!

Kaynak:Haber Kaynağı