Gelin ve damat 19 Mayıs'ta ne yaptı

Gelin ve damat 19 Mayıs'ta ne yaptı

Bugün dünya evine giren gelin ve damat, 19 Mayıs kutlamalarıyla karşılaşınca arabalarından inip kutlamaya katıldılar. Mutlu çift daha sonra evlendirme dairesine doğru yoluna devam etti.


KAPPA Tişörtünüz Bizden Hediye



Gaziantep'te19 Mayıs kutlamalarında ilginç bir an yaşandı. Gaziantep Haberler'in yazdığına göre gelin ve damat kutlama kervanıyla karşılaşınca arabadan inip kutlamalara katıldı.

Çevredekilerin yoğun sevgisine ve ilgisine neden olan gelin ve damatın bu davranışı, Gaziantep Haberler'de şöyle yer aldı:

"Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nı başlatmak üzere Samsun'a çıkışının 94. yıldönümü,19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta törenlerle kutlanırken , Gaziantep ilginç bir kutlamaya sahne oldu. Düğüne giden gelin ve damat, gelin arabasından inerek kutlamalara katıldı. Genç çiftin kutlamaya katılması dakikalarca alkışlandı.

CHP Gaziantep İl Başkanlığı tarafından saat: 11.30’da Kırkayak Parkı’nda gerçekleştirilen 19 Mayıs kutlamalarına, düğünlerine giden, gelin Özlem Seçkin ile damat Mehmet Seçkin’in gelin arabasından inip kalabalığa katılmaları, kutlamaya renk kattı. Gelin ve damat, ellerine Türk Bayrağı alarak katılımcılarla birlikte korteje dahil olarak Demokrasi Meydanı’ doğru bir süre yürüdüler. Katılımcılardan ve halktan büyük alkış alan gelin Özlem Seçkin ile damat Mehmet Seçkin, daha sonra yeniden gelin arabasına binerek Gaziantep Evlendirme Dairesinin yolunu tuttular.Oradan da Tüztepe Mahallesindeki düğün salonuna geçtiler."